Oana şi Viorel Lis abia dacă se mai ajung cu banii! Cei doi sunt nevoiți să facă economii pentru iarnă: „Încerc să strâng cureaua”

15.10.2022, 21:14
Oana şi Viorel Lis abia dacă se mai ajung cu banii! Cei doi sunt nevoiți să facă economii pentru iarnă: „Încerc să strâng cureaua”
Oana şi Viorel Lis abia dacă se mai ajung cu banii! Cei doi sunt nevoiți să facă economii pentru iarnă: „Încerc să strâng cureaua”

Oana şi Viorel Lis trec printr-o situație dificilă! Cei doi soți abia dacă mai au bani să trăiască de pe o zi pe alta. Problemele de sănătate ale fostului edil al Capitalei le-au adus o gaură uriașă în buget. Oana Lis a mărturisit că a început să pună bani deoparte, pentru a avea cu ce să plătească facturile la iarnă. 

Viorel Lis și soția lui au ajuns la fundul sacului! Cei doi soți sunt speriați că nu le vor ajunge banii pentru facturile din această iarnă, motiv pentru care au început să facă economii.

Partenera de viață a fostului primar al Capitalei a dezvăluit că s-a văzut nevoită să reducă mult din cheltuieli. Acum, prioritare sunt nevoile principale și tratamentul lui Viorel Lis.

Oana şi Viorel Lis fac economii pentru sezonul rece

Colac peste pupăză, Oana Lis a fost și ea nevoită să meargă la doctor pentru analize de rutină.

„Încerc să strâng cureaua având în vedere că va veni o iarnă grea și se anunță scumpirile astea foarte mari și încerc să reduc din anumite cheltuieli care nu sunt necesare. Prioritar pentru mine este sănătatea lui Viorel și bineînțeles și sănătatea mea. În perioada asta vreau să fac și eu niște analize pentru că fiind o perioadă stresantă să nu mă afecteze cumva fără să îmi dau seama”, a explicat Oana Lis, pentru Wowbiz.ro.

Fostul edil are numeroase probleme de sănătate

În vara acestui an, Viorel Lis a suferit un infarct, iar starea lui de sănătate s-a agravat tot mai mult. La cei 78 de ani pe care îi are, acesta nu se mai poate deplasa şi are dureri crunte. Cea care are în permanență grijă de el este Oana, soția lui.

„Viorel este un pic mai bine și le mulțumesc tuturor care au donat pentru că m-au ajutat să-i fac totul felul de terapii și a mai scăpat de dureri. E o perioadă grea pentru noi acum, e foarte greu pentru el să stea numai în casă, e o persoană foarte activă.

Acum îi arăt poze, îl înveselesc cu starea mea, îi mai povestesc cu cine m-am întâlnit. Cred că e important lucrul ăsta. Ultima oară, în spital, am stat la recuperare 10 zile, cu covid-ul iar 10 zile și mereu numai pe la doctori. Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm. Datorită oamenilor am putut să îi fac niște terapii lui Viorel, i s-au mai ameliora durerile și le mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar, pentru sfaturi.

Femei plecate la muncă în străinătate care au grijă de bătrâni acolo mi-au dat foarte multe sfaturi, lucruri pe care nu le știam. Le mulțumesc înzecit. A făcut terapiile acupunctură, cu oxigen, kinetoterapie, lucruri pe care, neputând să îl deplasez, trebuia să le fac acasă”, declara vedeta, în urmă cu doar câteva luni.

citește și...