Oana Roman, mesaj acid pentru Vladimir Putin. “Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic, omori oameni”

24.02.2022, 15:00
Oana Roman, mesaj acid pentru Vladimir Putin. Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic, omori oameni

Oana Roman este revoltată de ceea se întâmplă pe continentul european și de decizia luată de Vladimir Puțin de a trimite trupele armate să atace Ucraina. Fiica fostului premier al României i-a adresat injurii președintelui rus, Vladimir Putin, fiind extrem de indignată de reacțiile românilor pe rețelele de socializare. 

În această dimineață, Vladimir Putin a anunțat o operațiune militară specială în Donbas. Președintele rus Vladimir Putin a avut un discurs în care a anunțat indirect atacul asupra Ucrainei, explicând că această confruntare este de neevitat: „Am luat decizia pentru o operaţiune militară”, a spus Vladimir Putin. Oficialii Ucrainei cer ajutor disperat din toate părțile, solicitând activarea tuturor sancțiunilor împotriva lui Puțin.

Oana Roman critică mesajele în care românii susțin războiul, lucru care i se pare deosebit de periculos. Mai mult, vedeta a transmis un mesaj despre decizia președintelui rus, care a dus la sute de decese până în aceste momente.
 

“Nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control”

“Am făcut câteva story-uri mai devreme despre război și mi-a fost adus în atenție faptul că există oameni în România care explică că Putin este un șmecher minunat și NATO o mizerie. Și mai grav este că la aceste postări râd persoane care se presupune că sunt sănătoase la cap. Mi se pare absolut periculos. Nu poți admira un dictator criminal scăpat de sub control. Sunt total împotriva cenzurii, dar în cazul acestor oameni periculoși aș introduce cenzura. (…) Este un act criminal care nu poate fi salutat de nimeni pe lumea asta. Nu ai cum să admiri așa ceva. (…) Un război armat înseamnă victime, copii, părinți, bătrâni oameni care mor. Ești bolnav la cap, ești bolnav psihic dacă nu înțelegi cu un lucru de genul ăsta nu trebuie să se întâmple. Omori oameni, distrugi familii, distrugi destine, nu ai cum să admiri un astfel de comportament. Refuz să cred că am așa ceva la mine în comunitate.”, sunt declarațiile vedetei de pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman a subliniat că la fel s-a întâmplat și în urmă cu 100 de ani, moment în care au fost înregistrate numeroase victime, iar generațiile din prezent sunt nevoite să se confrunte cu o epidemie de virus și să se afle sub amenințarea unui război.

“Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război”

“Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trait o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.”, a mai spus vedeta dimineață.

citește și...