Oana Roman: ”Sunt prea săracă să merg la mare în România”

23.07.2020, 12:54
Oana Roman: ”Sunt prea săracă să merg la mare în România”
Oana Roman: ”Sunt prea săracă să merg la mare în România”

Oana Roman a explicat care este motivul pentru care nu îi place să meargă în vacanță pe litoralul românesc.

Oana Roman a avut parte, de-a lungul anilor, de vacanțe extraordinare în diferite colțuri ale lumii. Vedeta a mărturisit că evită să meargă pe litoralul românesc din cauza prețurilor piperate din stațiuni.

„Nu vreau să merg la mare în România. Nu din snobism, ci pentru că sunt prea săracă să merg la mare în România! În plus, este și călcarea în picioare. Deocamdată nu am cum să susțin litoralul românesc. Anul ăsta am spus pas”, a explicat Oana Roman la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Cea mai recentă vacanță a petrecut-o în compania soțului ei – Marius Elisei, fiica lor, Maria Isabela rămânând acasă.

„Acum am fost doar eu cu Marius și cu cea care îmi face sprâncenele, dar frustrarea Isabelei nu ți-o pot descrie. Când am plecat și am lăsat-o acasă, era foarte supărată. I-am explicat că sunt doar oameni mari și că este o altfel de ieșire”, a detaliat vedeta.

A impresionat pe toată lumea cu noul look

Oana Roman a mărturisit că a dat jos 12 kilograme în cinci luni. Vedeta a impresionat pe toată lumea cu silueta pe care o afișează acum.

”Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie… Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman de curând.

”În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e poftă de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare”, a mai spus ea.

citește și...