Câte kilograme a luat Laura Cosoi în cea de-a doua sarcină. ”Nu mă simt umflată și nu rețin apa”

06.07.2020, 14:44
Câte kilograme a luat Laura Cosoi în cea de-a doua sarcină. ”Nu mă simt umflată și nu rețin apa”
Câte kilograme a luat Laura Cosoi în cea de-a doua sarcină. ”Nu mă simt umflată și nu rețin apa”

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre sarcina sa, explicând cum se simte, dar și câte kilograme a luat în greutate.

Laura Cosoi este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta urmează să aducă pe lume o fetiță. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Pe blogul său, Laura Cosoib a vorbit despre sarcina sa. Ea a mărturisit că în cea de-a doua sarcină a luat în greutate 9 kilograme, mai puțin decât în prima sarcină.

”Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru și pot spune că acum mi-a fost mult mai ușor ca la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puține kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus. Nu mă simt umflată și nu rețin apa, deși beau multă, nu am arsuri și pot să mă mișc cu multă ușurință pentru treburile obișnuite. Sport însă nu am făcut în perioadă această, cu atât mai mult cu cât au apărut și contracțiile Braxton Hicks.

Poftă de mâncare nu prea am, adică mănânc mai puțină mâncare gătită și mai multe fructe, legume, beau smoothie-uri făcute în casă și mi se pare delicios sorbetul de lămâie!

Fetița este bine și se dezvoltă frumos. Aceasta este părerea medicilor după morfologia pentru cel de-al 3-lea trimestru. Mi se pare că e o fetiță chiar chipeșă, ceva mai lungă decât a fost Rita și un pic mai grăsuță.:)) Uneori, parcă aduce cu Rita, din alte unghiuri mi se pare că e un pic mai ascuțită la față. E incredibil cât de bine se observă toate detaliile astea!”, a povestit vedeta pe blogul său.

Rita, fiica ei, a reînceput creșa

Laura Cosoi a povestit și că fiica ei cea mare, Rita, a reînceput creșa.

”O schimbare în această perioadă e că Rita a reînceput creșa. Am cântărit bine alternativele, am tras aer în piept și am spus „Cu Dumnezeu înainte!”, să ne vegheze, să fie totul bine. Ne-am gândit că, dacă nu o ducem acum, nu prea mai avem când, iar pauza este prea mare pentru binele ei. Avea nevoie să mai socializeze și cu alți copii, să-și mai fortifice imunitatea. Și după părerea noastră, acum era singurul moment posibil.

Așa că în fiecare zi avem program: dimineața, pe răcoare, merg cu Rita în parc câteva ore, apoi merge la creșă, mănâncă prânzul, iese în curte cu copiii, se joacă, iar după aceea o luăm acasă și după-amiaza o petrecem împreună. Practic, doar câteva ore pe zi le petrece acolo, dar importante pentru contactul cu alți copii.

A mai rămas o singură lună până când vom putea strânge în brațe cel mai nou membru al familiei noastre”, a mai spus vedeta.

citește și...