Oana Roman la piscină. Se vede cât de mult a slăbit!

06.07.2020, 15:59
Oana Roman la piscină. Se vede cât de mult a slăbit!
Oana Roman la piscină. Se vede cât de mult a slăbit!

Oana Roman s-a fotografiat la piscină. Dși este îmbrăcată în rochiță, se vede cât de mult a slăbit în ultima perioadă de timp.

Oana Roman a trecut printr-o transformare de look în ultimul timp. Vedeta a slăbit și este foarte mândră de noua sa siluetă.

Vedeta s-a pozat zilele trecute la piscină. Îmbrăcată într-o rochiță scurtă și vaporoasă, Oana Roman a poat așezată pe marginea piscinei. Se observă că a ars multe kilograme în ultima perioadă, după cum au remarcat și prietenii săi din mediu virtual.

”Perfect day. La cea mai frumoasă și elegantă piscină la care am fost vreodată în România”, a notat Oana Roman în dreptul imaginii. 

 

”Superbă fotografia frumoasă domniță”, ”Ce frumoasă ești! Oana, ai slăbit foate mult. Ești super”, ”Cu noua înfățișare chiar radiezi”, ”Arăți superb”, ”Ce frumoasă ești”, ”Minunată”, ”Câte kilograme ai acum, Oana?”, ”Sunteți o splendoare”, ”Arăți senzațional”, ”Senzațional! Ai slăbit” Parcă ai întinerit cu 10 ani”, i-au transmis fanii Oanei Roman.

Din noiembrie până-n februarie dăduse jos 10 kilograme

Oana Roman le-a arătat fanilor ei din mediul online cât de mult reușise să slăbească din luna noiembrie a anului trecut până în luna feb ruarie a acestui an.

Cu ajutorul unor proceduri de remodelare corporală, vedeta a dat jos între 8 și 10 kilograme în această perioadă de timp. De asemenea, oana Roman are cu 10 centimetri mai puțin în șolduri și cu 8 centimetri mai puțin în talie.

”Noiembrie versus Februarie. Rezultatele sunt vizibile! Slăbire cu proceduri de remodelare corporală… Dietă, dar nu draconică! Minus 10 cm în șolduri și minus 8 în talie și minus 8-10 kg. Și ăsta e doar începutul”, a explicat vedeta la acea vreme.

A încercat dieta ținută de Adelina Pestrițu

”Nu reușesc să țin dieta Adelinei Pestrițu în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci. Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate.

Nici nu îngrașă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă. Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea și mănânc din ea la prânz. Dimineața oricum eu nu mănânc foarte mult. Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză”, spunea Oana Roman pentru revista Viva.

citește și...