Oana Roman spune care este, de fapt, relația dintre părinții săi, Mioara și Petre Roman. ”Nu mi-am imaginat niciodată”

13.05.2021, 11:41
Oana Roman spune care este, de fapt, relația dintre părinții săi, Mioara și Petre Roman. ”Nu mi-am imaginat niciodată”
Care este, de fapt, relația dintre Mioara și Petre Roman. ”Nu mi-am imaginat niciodată”

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre relația dintre părinții săi, Mioara și petre Roman.

Oana Roman a explicat, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, care este, de fapt, relația dintre părinții săi.

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Oana Roman spune care este, de fapt, relația dintre părinții săi, Mioara și Petre Roman. ”El nu a vrut”

Oana Roman a mărturisit că este în continuare afectată de divorțul părinților săi. De asemenea, oana Roman a mărturisit că părinții săi nu au reușit să păstreze o relație de prietenie după separare. „În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu șiam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei”, a spus vedeta, citată de spynews.ro.

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman și-a amintit și de momentele grele prin care a trecut după Revoluția din 1989. „A început imediat după Revoluție. Eram adolescentă, nu știam ce mi se întâmplă. Din 22 decembrie, el nu a mai fost acasă 64 de zile. Practic el nu a mai venit niciodată, nu s-a mai întors niciodată cu adevărat. Nu vreau ca cineva să considere că eu am avut parte de vreun beneficiu. Nu îi doresc nimănui, nici celui mai mare dușman să treacă prin ce am trecut eu atunci. Ne-au scos din casă, ne-au obligat să stăm într-o altă casă unde nu știam dacă vom rămâne. Timp de patru luni am stat cu toate lucrurile în mijlocul casei, păziți de unii cu mitraliere”, a explicat vedeta, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...