Oana Roman și Vica Blochina s-au certat? ‘Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit’

02.07.2021, 19:08
Oana Roman și Vica Blochina s-au certat? 'Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit'
Oana Roman și Vica Blochina s-au certat? 'Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit'

Odinioară erau prietene bune, acum au ajuns să se dușmănească! Oana Roman și Vica Blochina au rupt relația de amiciție, iar Vica Blochina a făcut declarații șocante despre fiica lui Petre Roman. 

Vica Blochina și Oana Roman erau prietene de ani și petreceau clipe speciale împreună. Din nefericire, când nimeni nu se aștepta, cele două au rupt prietenia. Se pare că motivul principal ar fi fost Marius Elisei, partenerul Oanei Roman.

Vica Blochina nu vrea să mai audă de Oana Roman

Invitată în emisiunea ”Teo Show”, Vica Blochina a fost provocată să răspundă unor întrebări incomode. Spre exemplu, a fost întrebată care este cea mai falsă persoană din showbiz.

‘Oana Roman. Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit. Şi-a cerut scuze, însă nimic nu mai poate fi ca înainte, a fost răspunsul prompt al Vicăi.

Vica Blochina a atacat-o și pe Simona Trașcă

Vica Blochina a răbufnit în emisiunea lui Teo Trandafir și a făcut-o praf pe Simona Trașcă.

‘Andreea Tonciu. Nu are ce căuta la TV pentru că e mahalagioaică și vorbește foarte urât. Adică, din ce am văzut eu și am avut eu experiențe cu ea și dacă am fost, încă o dată, invitată să particip la o emisiune alături de ea, eu am renunțat.

Exact așa a fost și la Bravo, ai stil. Din cauza Andreei nu am vrut să particip la emisiunea aceea. Mie îmi place mult caterinca, dar nu îmi place scandalul. Și fetele astea, nu știu, Simona Trașcă, fetele alea care au fost pe vremuri’, a dezvăluit Vica Blochina, în direct, la Kanal D.

citește și...