FOTO / Câte intervenții estetice are Vica Blochina. Blonda a lămurit lucrurile!

02.04.2021, 11:30
FOTO / Câte intervenții estetice are Vica Blochina. Blonda a lămurit lucrurile!
FOTO / Câte intervenții estetice are Vica Blochina. Blonda a lămurit lucrurile!

Vica Blochina le-a mărturisit fanilor ei din mediul online câte intervenții estetice are.

Vica Blochina a decis să le explice fanilor săi din mediul online câte intervenții estetice are. Aceasta a afirm,at că are trei operații. de asemenea, blonda a explicat și la ce tratamente recurge pentru a se menține în foirmă și a arăta cât mai bine.

”Am trei intervenții mari și la late, însă în schimb mă întrețin tot mereu, botox, acid, vitamine, tot ce am nevoie să am o piele perfectă”, a spus Vica Blochina pe o rețea de socializare, citată de spynews.ro.

 

Vica Blochina a făcut accident de mașină recent

Vica Blochina a fost invitată de curând în emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre accidentul rutier în care a fost implicată în urmă cu o săptămână.

„Eram pe drum, de la birou, și conduceam în București. Mi s-a făcut rău, eram și cu asistenta mea și mi s-a făcut rău. I-am zis eu nu mai văd. S-a făcut negru, nu am mai văzut nimic în fața ochilor. Am vrut să trag mașina pe dreapta și am intrat într-un domn, care a fost foarte drăguț oricum. I-am bușit mașina omului. I-am făcut-o praf și mi-am zgâriat și eu mașina. Mă doare inima, că era nou-nouță”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

citește și...