Vica Blochina a dat de pământ cu Simona Trașcă. Divele și-au aruncat cuvinte dure din cauza unui bărbat: ‘Ea se dă mare doamnă’

01.07.2021, 19:03
Vica Blochina a dat de pământ cu Simona Trașcă. Divele și-au aruncat cuvinte dure din cauza unui bărbat: 'Ea se dă mare doamnă'
Vica Blochina a dat de pământ cu Simona Trașcă. Divele și-au aruncat cuvinte dure din cauza unui bărbat: 'Ea se dă mare doamnă'

Vica Blochina a răbufnit în emisiunea lui Teo Trandafir și a făcut-o praf pe Simona Trașcă.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a afirmat despre blondină că nu are ce căuta la tv, lucru care a înfuriat-o teribil pe Simona Trașcă.

Vica Blochina a dat de pământ cu Simona Trașcă

„Andreea Tonciu. Nu are ce căuta la TV pentru că e mahalagioaică și vorbește foarte urât. Adică, din ce am văzut eu și am avut eu experiențe cu ea și dacă am fost, încă o dată, invitată să particip la o emisiune alături de ea, eu am renunțat.

Exact așa a fost și la Bravo, ai stil. Din cauza Andreei nu am vrut să particip la emisiunea aceea. Mie îmi place mult caterinca, dar nu îmi place scandalul. Și fetele astea, nu știu, Simona Trașcă, fetele alea care au fost pe vremuri’, a dezvăluit Vica Blochina, în direct, la Kanal D.

Simona a dezvăluit că tot scandalul ar fi început din cauza unui bărbat, iar Vica Blochina este acum frustrată.

Simona Trașcă: ‘Nu mă interesează persoana ei

Simona Trașcă a adus aminte și de episodul în care Vica a fost dată afară din mașină de un fost iubit, în plină stradă, și a făcut-o fomistă.

‘Nu avem, din punctul meu de vere, nimic de împărțit. Dar ea ce are de căutat în showbiz? Eu, din câte știu, când spun Vica Blochina, zic da, a făcut un copil cu Pițurcă, să le trăiască și mai departe ce a făcut?

De ce se consideră ea așa demnă și așa doamnă când, dacă ne aducem aminte de episodul acela din stradă, când a dat-o un fost iubit afară din mașină că îi conducea mașina lui, și a făcut-o fomistă și în toate felurile. Ea se dă mare doamnă, dar nu este pentru că, oricum dacă ar fi o mare doamnă n-ar vorbi despre alte persoane așa fără motive, că eu nu i-am făcut nimic. Să fie sănătoasă, să-și vadă de treaba ei, e loc pentru toată lumea. Nu mă interesează persoana ei’, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.

citește și...