Oana Roman și Marius Elisei vor petrece Paștele împreună! Ce a scos la iveală vedeta despre fostul soț

01.05.2021, 11:32
Oana Roman și Marius Elisei vor petrece Paștele împreună! Ce a scos la iveală vedeta despre fostul soț
Oana Roman și Marius Elisei vor petrece Paștele împreună! Ce a scos la iveală vedeta despre fostul soț

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit la finalul lui 2020, însă continuă să se comporte ca o familie. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că fostul ei soț va veni la masa de Paște, așa cum se întâmpla și înainte să divorțeze.

Oana Roman a avut o intervenție în direct la “Showbiz Report”, unde a vorbit despre relația pe care o are cum cu Marius Elisei. Vedeta a spus că bărbatul va veni acasă la ea, pentru a petrece timpul cu fiica lor, în ziua de Paște.

”Anul trecut eram în izolare. Nu știu ce să zic, noi oricum o să ne vedem, dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa singură”, a povestit Oana Roman, la Antena Stars.

Ce spune Marius Elisei despre noua iubită

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a ținut să lămurească lucrurtile după ce s-a zvonit că ar avea o nouă iubită și că ar urma să devină tătic anul acesta.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru spynews.ro.

Tot în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Marius Elisei a explicat care a fost motivul pentru care nu a mers în vacanță în egipt cu Oana Roman și fiica lor, Isabela.

„Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună”, a mai declarat Marius Elisei.

citește și...