Cum se înțelege acum Oana Roman cu Marius Elisei! Vedeta a dezvăluit tot: ‘Noi suntem o familie’

22.04.2021, 12:40
Cum se înțelege acum Oana Roman cu Marius Elisei! Vedeta a dezvăluit tot: 'Noi suntem o familie'
Cum se înțelege acum Oana Roman cu Marius Elisei! Vedeta a dezvăluit tot

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă după cinci ani de căsnicie. Micuța lor, Isabela, a rămas în grija vedetei, însă Marius Elisei o poate vizita ori de câte ori dorește. 

După separare, Oana Roman și Marius Elisei au păstrat o relație frumoasă de dragul fiicei lor. Mai mult de atât, Marius Elisei este un adevărat sprijin pentru vedetă. El a fost cel care s-a oferit să o ducă pe Oana Roman și Isabela la aeroport atunci când au plecat în vacanță în Egipt.

Adevărul despre relația Oanei Roman cu fostul soț

‘Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok. Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi.

Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută’, a spus fiica lui Petre Roman, la Antena Stars.

Ce a făcut Oana Roman cu lucrurile lui Marius Elisei

La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

”Între timp i-am împachetat eu hainele și le-am pus în cutii și am eliberat dressingul. Au trecut două luni de la divorț și mi se pare că era cazul să se definitiveze lucrurile. Erau 3 sferturi din haine încă acasă. Eu nu cred că le-a lăsat cu niciun gând. Doar cred că nu a avut loc să le împacheteze și nici nu știu cât loc are acolo unde s-a mutat. I-am spus să vină să le ia. Le-am pus pe ale mele în locul hainelor lui”, a explicat vedeta la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

citește și...