Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat iar împreună?! Fiica lor i-a dat de gol

05.07.2021, 20:31
Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat iar împreună?! Fiica lor i-a dat de gol
Oana Roman și Marius Elisei s-au mutat iar împreună? Fiica lor i-a dat de gol

Oana roman și Marius Elisei se înțeleg tot mai bine, după ce s-au împăcat. Cei doi foști soți petrec tot timpul împreună și sunt din ce în ce mai îndrăgostiți. 

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la începutul acestui ani, după un mariaj de șapte ani. Cu toate că s-au separat în acte, cei doi au continuat să aibă o relație apropiată de dragul fiicei lor, Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei, pas important în relație

Din fericire, se pare că flacăra iubirii s-a reaprins din nou, iar Oana Roman și Marius Elisei au decis să mai dea o șansă relației. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a postat mai multe filmulețe în care apare alături de fiica ei și de Marius Elisei.

Vedeta a anunțat că tocmai s-a întors dintr-o vacanță de vis în Franța.

„Ne-am întors aseară din Franța. Am ajuns la pe la 01:00 noaptea. Ne-am culcat la 02:00. Azi dimineață ne-am trezit, am desfăcut bagajele, am făcut alte bagaje și am plecat din nou la drum. Mergem la mare, pentru că avem filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici, cu Lipici, deci mergem la treabă. Avem filmări și astăzi și mâine și uite așa suntem mereu pe drumuri și ce credeți, e și mare aglomerație”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Pe story se putea auzi și fiica Oanei, Isabela, care a spus adevărul despre relația părinților ei. Se pare că Oana Roman și Marius Elisei locuiesc din nou împreună, iar fiica lor este cea mai fericită.

„Aseară am chirăit ca să pot să-l trezesc pe tati de lângă mami ca să doarmă cu mine, că mi-a promis. Și a adormit lângă tine și după aia am chirăit ca să vină lângă mine”, a spus fiica Oanei Roman la InstaStory.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

citește și...