Oana Roman, dezvăluiri despre împăcarea cu Marius Elisei. Cine a făcut primul pas

29.06.2021, 13:36
Oana Roman, dezvăluiri despre împăcarea cu Marius Elisei. Cine a făcut primul pas
Oana Roman, dezvăluiri despre împăcarea cu Marius Elisei. Cine a făcut primul pas

Au divorțat, dar se iubesc mai mult ca niciodată! Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și au făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care o au în prezent. Marius Elisei a făcut tot posibilul să o împace pe mama fiicei sale și se pare că a reușit. 

Cei doi au decis să-și mai dea o șansă, iar pe viitor vor să trăiască  în armonie și înțelegere. Oana Roman a mărturisit că Marius îi aduce zilnic flori.

Marius Elisei a făcut primul pas spre împăcare

”Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Fiica lui Petre Roman a mai dezvăluit că Marius Elisei a făcut primul pas spre împăcare și că el și-a dorit ca ei doi să fie din nou împreună foarte mult. În prezent, vedeta se află în vacanță cu fiica ei, Iza, însă Marius Elisei nu le-a însoțit. Atunci când și-a luat concediul, cei doi nu erau împreună,

”A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar”, a mai spus Oana Roman.

De ce nu a renunțat Marius Elisei la Oana Roman

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei timp de 7 ani. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei, la  ”Xtra Night Show”.

citește și...