Oana Roman și Marius Elisei, minivacanță romantică! Cei doi se iubesc mai mult ca oricând

11.07.2021, 09:21
Oana Roman și Marius Elisei, minivacanță romantică! Cei doi se iubesc mai mult ca oricând
Oana Roman și Marius Elisei, minivacanță romantică! Cei doi se iubesc mai mult ca oricând

Oana Roman și Marius Elisei au revenit la sentimente mai bune și au decis să mai dea o șansă relației lor. De când s-au împăcat, cei doi petrec tot mai mult timp împreună. 

Weekend-ul acesta, Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă într-o minivacanță la un hotel din județul Prahova. Pe rețelele de socializare, vedeta s-a lăudat cu camera care i-a fost rezervată, mărturisind că hotelul respectiv a avut hammam – baie turcească. De data aceasta, Oana și Marius au lăsat-o acasă pe fiica lor, Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei, escapadă romantică la munte

Mai mult de atât, pe plasma din cameră, Oana Roman a găsit un mesaj personalizat, care a impresionat-o maxim.

“Am ajuns! Este atât de frumos! Nu e frumos, iubire? E superb! E frumos rău! (…). Aici scria numele meu, ce i-ai făcut? Cu piscină, avem și spa… Abia aștept să fac hammam! Astăzi fac hammam. (…)”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Pentru a le da peste nas răutăcioșilor, Marius Elisei a scris un mesaj acid.

‘Mi-am luat iubita să petrecem cu un pahar de vin și unul de șampanie. Nu chem vecinii să le umplu masa ca a doua zi să-mi comenteze casa’, a fost mesajul acestuia.

Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc?

Oana Roman și Marius Elisei urmează să se recăsătorească, iar cei doi ar urma să ajungă în fața altarului. Vedeta a dezvăluit că între ei va exista o reînnoire a jurămintelor.

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: «Eu slujba de dezlegare nu v-am făcut». Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele.

Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a declarat fata lui Petre Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

citește și...