Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu! “Noi împreună am fost și când…”

26.06.2021, 12:24
Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu! Noi împreună am fost și când...

Oana Roman și Marius Elisei au lăsat deoparte toate neînțelegerile și au revenit la sentimente mai bune.

Cei doi foști soți s-au împăcat, iar de atunci sunt de nedespărțit. Weekend-ul trecut, Oana Roman și tatăl fiicei sale, Marius Elisei, au petrecut un sejur de vis la malul mării.

Oana Roman și Marius Elisei, mai îndrăgostiți ca niciodată

În plus, aceștia au început să se afișeze din nou împreună la evenimente mondene. Ba chiar au dat dovadă sunt un cuplu tare îndrăgostit! Marius Elisei a cuprins-o în brațe și a stat tot timpul în preajma Oanei Roman, la Gala Summer Fashion, care a avut loc miercuri seară, la mall Veranda.

‘Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată’, spunea Oana Roman.

În urmă cu câteva săptămâni, bărbatul mărturisea că își dorește să se împace cu mama fiicei sale.

 „La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a dezvăluit Marius Elisei, la Antena Stars.

De ce nu a renunțat Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei, la  ”Xtra Night Show”.

citește și...