Oana Roman și Marius Elisei nu i-au spus fiicei lor că au divorțat. ‘Ea știe că noi ne-am certat’

20.02.2021, 12:55
Oana Roman și Marius Elisei nu i-au spus fiicei lor că au divorțat. 'Ea știe că noi ne-am certat'
Oana Roman și Marius Elisei nu i-au spus fiicei lor că au divorțat. 'Ea știe că noi ne-am certat'

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe cale amiabilă, punând punct unei căsnicii de aproape șapte ani. Cei doi au împreună o fiică, pe Isabela. 

La câteva zile de la separarea oficială, cei doi foști soți și-au deschis sufletul și au vorbit despre divorț. Pe contul de Instagram al Oanei, aceștia au dezvăluit că nu i-au spus încă fiicei lor Isabela, că au divorțat, pentru ca vestea tristă să nu o traumatizeze.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar

„Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a explicat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Marius Elisei a mărturisit că micuța este foarte atașată de el, deși va locui de acum încolo cu mama ei, conform hotârârii luate de comun acord de părinți la divorț.

Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze. Ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: «Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!». Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei, nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a spus Marius Elisei, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Marius Elisei: ‘Cred că Oana este foarte afectată’

Marius Elisei a mai dezvăluit că au fost neînțelegeri între ei la început, însă au convenit să divorțeze amiabil spre binele fiicei lor, Isabela. Bărbatul a spus că despărțirea de Oana Roman nu a fost una tocmai ușoară.

”Ideea divorțului a venit de la amândoi odată. Eu am zis gata şi în următoarea secundă a zis şi ea: «Gata! Nu se mai poate!». Cred că Oana este foarte afectată, este normal. Și eu sunt afectat, doar că eu nu arăt. Aceasta este diferența. Amândoi suntem afectați. Nu ieși dintr-o relație de 6 zile sau 6 săptămâni. Sunt 7 ani, aproape 8. Doar că fiecare se manifestă în felul lui”, a mai spus Marius Elisei.

citește și...