Oana Roman și Adelina Pestrițu s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu! Au dat-o în judecată. Reacția halucinantă a brunetei: ‘Sunteți fierte’

14.12.2020, 11:55
Oana Roman și Adelina Pestrițu s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu! Au dat-o în judecată. Reacția halucinantă a brunetei: 'Sunteți fierte'
Oana Roman și Adelina Pestrițu s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu! Au dat-o în judecată. Reacția halucinantă a brunetei: 'Sunteți fierte'

Oana Roman a ajuns la capătul puterilor, așa că a decis să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu. 

De săptămâni bune, fosta soție a lui Pepe a postat în mediul online mesaje jignitoare la adresa vedetelor din showbiz-ul românesc. Printre divele luate în colimator de brunetă se numără Oana Roman, Adelina Pestrițu, Anda Adam, Christina Ich sau Alina Ceușan.

Prima care a decis să ia atitudine și a pus piciorul în prag a fost Oana Roman. Pe contul ei de Instagram, vedeta a postat un mesaj la adresa Oanei Zăvoranu, mărturisind că a dat-o în judecat-o.

Oana Roman a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu

Mesajul Oanei Roman a fost preluat și de alte vedete din România, sătule de atacurile Oanei Zăvoranu. Adelina Pestrițu, Christina Ich și multe alte vedete au anunțat că o vor acționa în instanță pe actrița de telenovele.

‘De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre.

Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate’, a fost mesajul postat în mediul online de Oana Roman.

Bruneta continuă să le desființeze pe divele din România

Dacă vă imaginați că postarea Oanei Roman a speriat-o pe Oana Zăvoranu, vă înșelați! Vedeta s-a înrăit mai tare și le-a răspuns divelor în stilul caracteristic.

Oana Zăvoranu a continuat să le facă praf pe divele autohtone, numindu-le ‘pielițe’.

‘Iar eu singură și asumată… Nu la grămadă, ca voi toate! Sunteți fierte pitelițelor care funcționați doar în gloată! Așa, să nu îmi mai pronunțați numele, că mi-l murdăriți! Iar eu sunt ”fleașca”! Aștept citația, săracilorrrrr! Probleme, Gogule? Fac revoluție, PROMIT! Bulșit Cenușă! Vreau notificare în ingliș de la tine! Peppa, tu vrei să faci bani pe urma mea să îți iei câtă pizza poți’, a scris Querida pe Instagram.

citește și...