Oana Zăvoranu o dă în judecată pe Oana Roman! Scandalul ia amploare: ‘Ea are probleme psihice, nu eu’

19.11.2020, 17:10
Oana Zăvoranu o dă în judecată pe Oana Roman! Scandalul ia amploare: 'Ea are probleme psihice, nu eu'
Oana Zăvoranu o dă în judecată pe Oana Roman! Scandalul ia amploare: 'Ea are probleme psihice, nu eu'

Oana Zăvoranu a răbufnit și a declarat că o va da în judecată pe Oana Roman, după ce a afirmat despre ea că are probleme psihice. 

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman ia amploare! Bruneta a mărturisit pentru Fanatik că nu a jignit-o pe fiica Oanei Roman, ci doar a sfătuit-o pe vedetă să nu-și mai expună copilul pe rețelele de socializare.

Fiica lui Petre Roman a anunțat recent că are de gând să o dea acționeze în instanță pe Zăvoranca, după ce aceasta din urmă a umilit-o pe fiica ei în mediul online.

Pe InstaStory, Oana Zăvoranu a publicat o imagine cu fiica Oanei Roman, în dreptul căreia bruneta a scris următoarele jigniri: ‘Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te mai fetită… las-o pe maica-ta ca nu stie de capul ei’. 

Oana Zăvoranu îi intentează proces Oanei Roman

Enervată la culme, Oana Zăvoranu a precizat că și ea are de gând să o dea în judecată pe Oana Roman, după ce a numit-o o persoană cu probleme psihice.

‘Am văzut că a zis că mă dă în judecată. Ce m-a deranjat e că a zis că am probleme psihice și pentru asta o dau eu în judecată căci am vorbit deja cu avocații mei. Ea are probleme psihice, nu eu. 

Eu nu m-am luat de fiica ei. Ea a scris că Iza s-a apucat de influencereală râzând, iar eu am zis că asta ne mai lipsea. I-am spus să se culce copilul că mă-sa e mare influenceriță și dacă se face și fiica ei murim încet toți.

Ce face este o mizerie. Fără să fiu agresivă, nu e vinovată fetița cu nimic, nu are o vină că mă-sa e cum e. Am sfătuit-o doar să se culce. Ea o pune pe fiica ei pe rețelele de socializare și, culmea tupeului, zice că îi fur poze că o expun. Garantez că ea o să aibă proces cu mine’, a explicat Zăvoranu pentru sursa citată mai sus.

Oana Roman a amenințat-o cu instanța

‘Am nevoie de un avocat bun. Conflict cu un om cu grave probleme psihice/ Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale.

Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine’, a fost mesajul disperat al Oanei Roman.

citește și...