Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. “Mă simt foarte rău”

02.03.2022, 17:50
Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Mă simt foarte rău

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Fiica fostului premier a făcut un videoclip pe Instagram în care a mărturisit că s-a simțit extrem de rău, anulând o treabă urgetă ce trebuia să o facă pentru refugiațîi din Ucraina. “Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul”.

De câteva luni bune, Oana Roman este extrem de activă pe rețelele de socializare. Vedeta postează zilnic și îi ține la curent pe internauți cu ultimele noutăți din viața sa.

Oana Roman s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme de sănătate. Recent, vedeta a dezvăluit că are otită și că are dureri groaznice din această cauză.

Oana Roman, probleme serioase de sănătate

Recent, fiica fostului premier a mărturisit că s-a simțit rău și că are dureri de cap. Vedeta a luat imediat o pastilă, însă a făcut și un test rapid Covid-19 pentru a afla dacă nu cumva este infectată cu virusul.

Înainte de a i se face rău, fiica fotului premier făcea cumpărături pentru refugiații ucraineni.

“Mă simt foarte rău”

“Am terminat de făcut cumpărăturile pentru refugiații ucraineni, însă ideea este că în mod brusc și agresiv am o stare de parcă m-a lovit trenul. Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. (…) M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem.”, a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Vedeta a spus că rezultatul testului Covid-19 a ieșit negativ. Oana Roman le-a spus fanilor că mâine o să repete din nou testul, iar în acest timp încearcă să stea cât mai mult în izolare.

“Mi-am făcut un test rapid și a ieșit negativ, mai aștept până diseară, până mâine dimineață, și nu știu, dacă tot nu sunt bine, o să fac un PCR.”, a mai povestit vedeta pe Instagram.

citește și...