Oana Roman, despre o posibilă sarcină. „E un subiect dureros”

24.01.2022, 15:07
Oana Roman, despre o posibilă sarcină. „E un subiect dureros”
Oana Roman și Marius Elisei nu își reînnoiesc jurămintele. ”Nu mai facem nimic”

Oana Roman a făcut declarații despre al doilea copil. Vedeta a vorbit despre momentul când își dorește să devină mamă pentru a doua oară. ”Eu nu am mai avut voie să fac copil după complicațiile pe care le-am avut după ce am născut. Am explicat asta de sute de ori și e un subiect foarte dureros”, spune Oana.

Oana Roman a fost întrebată când își dorește să facă un al doilea copil. Aceasta a răspuns fanilor, într-o sesiune de storystory.

Fiica lui Petre Roman a menționat că a doua naștere este un subiect destul de sensibil pentru ea. De foarte multe ori, i-a fost pusă această întrebare.

Ce spune Oana Roman despre a doua naștere

Vedeta a explicat că, după ce a născut-o pe fiica sa, a avut o serie de probleme de sănătate, care o împiedică să mai aibă un alt copil. Mai mult, Oana Roman a precizat că are o vârstă care o împiedică să dea naștere unui alt copil.

,,V-ați gândit tu și Marius să mai faceți vreun copil?”

Oana Roman: 1. Eu nu am mai avut voie să fac copil după complicațiile pe care le-am avut după ce am născut. Am explicat asta de sute de ori și e un subiect foarte dureros.

2. Între timp, am 46 de ani, deci nu, nu mai pot face copii”, a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Oana Roman și Marius Elisei au ales în urmă cu ceva timp să acorde o nouă șansă relației lor.

„E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt. Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem OK”, a declarat atunci, Oana Roman pentru wowbiz.ro.

Oana Roman s-a revoltat recent pe rețelele de socializare după ce internauții au acuzat-o pe vedetă că face orice pentru a promova diferite produse în mediul online. Fiica lui Petre Roman a jignit-o pe fana sa, răspunzând într-un mod tranșant.

Postarea care i-a enervat pe internauții vedetei

”De 2 zile nu mă simt bine, am otită cu dureri mari. Nevoită fiind să stau în casă mi-am dat seama ca n-am folosit niciodată acest șemineu deși e perfect funcțional. Practic nu mi place cum arată, așa era când am luat casa. Trebuie sa găsesc o idee să îi schimb aspectul cu alt tip de piatră. Aveți ceva idei?”, a fost mesajul din dreptul fotografiei postate de Oana Roman.

Fiica fostului politician a fost întrebată de o fană dacă într-adevăr a avut probleme de sănătate sau face reclamă mascată din propria locuință.

Oana Roman, reacție dură la adresa unei fane

”Ai otită sau faci reclamă la șemineu”, a comentat o urmăritoare de pe Facebook.

Oana Roman i-a răspuns fanei extrem de dur, fiind deranjată că aceasta a acuzat-o că minte.

”Fac reclamă la șemineu? Unde e reclama? Atât de rea și proastă ești încât nu poți înțelege ce citești?”, a fost replica Oanei Roman.

Oana Roman, atac pe rețelele de socializare

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare cu un mesaj referitor la declarațiile făcute de Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

”Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

citește și...