Oana Roman s-a îmbrăcat într-un costum de baie mulat. Vedeta a atras toate privirile. ”Fac poze pe care nu le as fi făcut acum câțiva ani”

12.08.2022, 21:05

Oana Roman s-a fotografiat acum în costum de baie. Vedeta a atras toate privirile cu silueta sa și se poate observa cu ușurință că aceasta  a slăbit considerabil. Fiica fostului politician și-a etalat formele la o  piscină, surprinzându-i pe toți. „Uneori celebrez forma în care am ajuns și fac poze pe care nu le as fi făcut acum câțiva ani”, este mesajul postat de Oana Roman.

Oana Roman se bucură de zilele de vara pe litoral, la o locație de vis, din Eforie Nord.

Fiica lui Petre Roman a îmbrăcat un costum de baie mulat, negru, pe care l-a asortat cu o piesă de lenjerie, care a surprins pe toți cei prezenți la piscină. Vedeta a accesorizat costumul de baie cu un halat roz aprins cu o trenă din volane, purtând o pălărie de soare în aceeași nuanță.

”Celebrez forma în care am ajuns”

„Uneori celebrez forma în care am ajuns și fac poze pe care nu le as fi făcut acum câțiva ani. Ne-am simțit tare bine! Ne-am relaxat, ne-am distrat, am mâncat bine, ne-am făcut prieteni și ne-am încărcat bateriile. Cu siguranță vom reveni!”, este mesajul postat de Oana Roman pe Facebok

 

Vedeta a povestit recent cum a reușit să slăbească  20 de kilograme și să ajungă la greutatea pe care și-o dorea.

Ce dietă ține Oana Roman

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri.

Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri“.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

citește și...