Oana Roman revine la TV. La ce emisiune va apărea

07.01.2021, 10:22
Oana Roman revine la TV. La ce emisiune va apărea
Oana Roman revine la TV. La ce emisiune va apărea

Oana Roman revine pe micile ecrane. Vedeta va face parte dintr-un show difuzat de postul de televiziune Antena Stars.

Oana Roman va face parte din sezonul 2 al show-ului ”Mămici de pitici, cu lipici”, la Antena Stars, începând din data de 14 ianuarie, de la orele 21:00. ”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici””, a declarat Oana Roman, citată de spynews.ro.

”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: ”Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?”. I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a detaliat vedeta.

Cum a reacționat fetița Oanei Roman, după ce Marius Elisei a plecat de acasă

La o emisiune de la Antena Stars, Oana Roman a vorbit și despre separarea de partenerul ei de viață, Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela. Vedeta a povestit cum a reacționat fiica lor în momentul în care Marius Elisei a plecat de acasă.

”O să mint dacă o să spun că a fost simplu. Sunt un om matur, trecut prin multe, am cumva puterea mentală să pot trece peste niște lucruri. Pentru Isa, însă, a fost mai greu. Ea merge la Marius de ori câte ori își dorește, pentru că așa cum știți cu toții, Marius este un tată exemplar pentru Isa și a fost mereu și cu siguranță va fi în continuare. Pentru ea, bineînțeles, a fost primul Crăciun în care nu a fost cu el, primul Revelion când la 12 noaptea am ciocnit doar noi două”, a explicat Oana Roman, potrivit sursei mai sus-menționate.

”Iza e mare, face 7 ani. Ea a înțeles foarte bine. Oricum este mult mai matură decât un copil de vârsta ei în gândire și am discutat fiecare cu ea, a înțeles. I-am spus că poate o să fim mai prieteni și mai bine și mai fără tensiuni. Eu asta îmi doresc. Oricât de echilibrată este ea, evident că nu îi este simplu și are momente când vrea să fie cu noi amândoi și este normal. Noi am crescut-o singuri, nu am avut bone. A crescut doar cu noi doi, în permanență”, a mai spus aceasta.

Cu cine a petrecut Oana Roman de sărbători

Oana Roman a mai povestit că a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familia lui Pepe, cu care este foarte bună prietenă.

”Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia. Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun”, a spus vedeta.

”Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat. Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu”, a adăugat Oana Roman.

citește și...