Oana Roman o amenință cu judecata pe Vica Blochina. ”Mă duc în instanță”

08.07.2021, 12:30
Oana Roman o amenință cu judecata pe Vica Blochina. ”Mă duc în instanță”
Oana Roman o amenință cu judecata pe Vica Blochina. ”Mă duc în instanță”

Oana Roman și Vica Blochina au fost prietene, însă relația lor a ajuns în impas. Cele două vedete sunt acum certate. Vica Blochina a făcut tot felul de dezvăluiri despre Oana Roman. Acum, fiica Mioarei și a lui Petre Roman a amenințat că va lua măsuri împotriva fostei ei prietene: ”Mă duc în instanță”, a spus Oana Roman.

În urmă c ceva timp, Oana Roman și Vica Blochina erau prietene la cataramă. Cele două au fost împreună într-o vacanță în Egipt, însă ulterior relația lor s-a răcit.

Ba mai mult decât atât, Vica Blochina a făcut tot felul de declarații la adresa Oanei Roman. Printre altele, Vica Blochina a afirmat, la o emisiune TV, că Oana Roman este marea ei dezamăgire, că regretă că i-a fost prietenă şi că este cea mai falsă persoană din showbiz. „Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea: «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România”, a povestit Vica Blochina despre vacanța din Egipt cu Oana Roman, pentru Cancan.ro.

Oana Roman o amenință cu judecata pe Vica Blochina. ”Nu am început eu scandalul”

Prezentă la emisiunea ”XTra Night Show”, moderată de Dan Capatos la postul de televiziune Antena Stars, Oana Roman a făcut declarații despre scandalul cu Vica Blochina, afirmând că va recurge la instanță.

“Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute…Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius. Atacuri furibunde la adresa mea au avut multe de-a lungul vremii, chiar și de la oameni apropiați! Eu niciodată nu o să răspund la delațiuni! Eu niciodată nu am atacat la rândul meu! Nu pot să știu ce simte ea. Eu nu o să vorbesc urât despre prietenii mei! Nu am început eu scandalul! Nu am vorbit cu ea! Ea trebuia să vină să-mi spună mie dacă avea ceva de spus. Eu iert, dar îi iert pe cei care-și doresc asta“, a spus Oana Roman, potrivit click.ro.

citește și...