Vica Blochina a atacat-o dur pe Oana Roman. A scos la iveală cele mai ascunse secrete ale fiicei lui Petre Roman

07.07.2021, 14:19
Vica Blochina a atacat-o dur pe Oana Roman. A scos la iveală cele mai ascunse secrete ale fiicei lui Petre Roman
Vica Blochina a atacat-o dur pe Oana Roman. A scos la iveală cele mai ascunse secrete ale fiicei lui Petre Roman

Vica Blochina este foc și pară pe Oana Roman, fosta ei prietenă. Vedeta a făcut declarații șocante la adresa celei care i-a fost amică vreme de mulți ani. Tot scandalul ar fi pornit de la fostul soț al Oanei Roman, Marius Elisei.

Vica Blochina a povestit de la ce a pornit totul, mărturisind că Marius Elisei este destul de agresiv atunci când se îmbată. Blondina a dezvăluit că bărbatul i-a făcut probleme ei și Oanei Roman, care a decis, însă, să-l ierte.

Vica Blochina, despre scandalul cu Oana Roman

”Totul a început la ziua mea, atunci când, Marius s-a îmbătat foarte tare, a început să înjure invitații mei, inclusiv pe Oana. A primit bataie la un invitat si a fost dat afara de la eveniment. Din acel moment, Marius i-a interzis să mai vorbească cu mine, dar nu mi-a spus motivul. Dupa ce a plecat Marius cu toti banii cu toate hainele si cu firma, Oana mi-a dat mesaj ca ii pare rau, ca sufera si atunci “fata buna” iar s a activat si am dus-o de manuta peste tot, am ajutat-o si cu bani.

Ea de mine s-a folosit foarte mult. Cand vrei sa verifici un prieten, vezi cum e cand nu mai are nevoie de tine, cum se poarta cu tine cand nu mai are nevoie de ajutorul tau. Nu suntem certate, pur si simplu nu vorbesc cu ea . Am trecut o data cu vederea. Pentru mine nu mai exista nicio calea de impacare, niciodata, in viata asta. Am trecut o data cu vederea . Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciaza nimic si pe nimeni, de aia nu are prieteni, I se pare ca totul I se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Daca lumea o ajuta atunci cand se plange, pentru ca se plange toata ziua, are impresia ca i se cuvine si cand se vede cu sacii in caruta, dupa, ea este sefa. In pandemie i-am dat cardul meu pentru ca ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni langa ea pentru ca toata lumea i-a intors spatele, iar eu nu intelegeam de ce”, a declarat Vica Blochina pentru Cancan.ro.

Vica Blochina a continuat să spună că Oana Roman s-a folosit de ea și nu puține au fost dățile când a ajutat-o cu bani, mai ales după ce Marius Elisei a plecat din casa ei.

‘Ea de mine s-a folosit foarte mult. Cand vrei sa verifici un prieten, vezi cum e cand nu mai are nevoie de tine, cum se poarta cu tine cand nu mai are nevoie de ajutorul tau. Nu suntem certate, pur si simplu nu vorbesc cu ea . Am trecut o data cu vederea. Pentru mine nu mai exista nicio calea de impacare, niciodata, in viata asta. Am trecut o data cu vederea . Eu am ajutat-o foarte mult. In pandemie i-am dat cardul meu pentru ca ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni langa ea pentru ca toata lumea i-a intors spatele, iar eu nu intelegeam de ce!’, a mai povestit Vica.

Oana Roman i-a dat peste nas

Pe de altă parte, Oana Roman s-a apărat și a spus că nu și-a bârfit niciodată prietenii, mai ales în public.

”Niciodată, dar niciodată nu îți bârfești public prietenii. Orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter, și de educație, și de bune maniere, și de prietenie. Dacă ai o problemă cu un prieten, îl suni și îi spui ce ai de spus, sau te întâlnești cu el și îi spui în față ce ai de spus. Nu public, niciodată”, a spus Oana Roman pe un Instastory.

citește și...