Oana Roman, nostalgică după amintirile cu Marius Elisei! Ce păstrează încă vedeta: “Ale lui sunt încă aici. De parcă…”

24.03.2021, 13:57
Oana Roman, nostalgică după amintirile cu Marius Elisei! Ce păstrează încă vedeta: Ale lui sunt încă aici. De parcă...
Oana Roman, nostalgică după amintirile cu Marius Elisei! Ce păstrează încă vedeta: "Ale lui sunt încă aici. De parcă..."

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar în urmă cu aproape două luni. De dragul fiicei lor, Isabela, aceștia au rămas în relații bune. 

Cu toate că nu mai formează un cuplu, Oana Roman încă îi păstrează hainele lui Marius Elisei în dressing. Pe rețelele de socializare, vedeta le-a arătat fanilor o parte din camera în care fostul ei soț încă mai are hainele.

În imaginea postată de Oana Roman, totul părea neschimbat, ca și cum Marius Elisei nu ar fi plecat niciodată de acasă.

Oana Roman păstrează hainele lui Marius Elisei

„Ale lui sunt încă aici. De parcă totul e suspendat în timp”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mai mult de atât, fanii fiicei lui Petre Roman au întrebat-o pe aceasta dacă îi este dor de fostul ei soț, iar Oana nu a ezitat să spună ce simte cu adevărat.

„Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea’’, a mărturisit Oana Roman.

La câteva zile de la separarea oficială, cei doi foști soți și-au deschis sufletul și au vorbit despre divorț. Pe contul de Instagram al Oanei, aceștia au dezvăluit că nu i-au spus încă fiicei lor Isabela, că au divorțat, pentru ca vestea tristă să nu o traumatizeze.

Nu i-au spus fiicei lor că au divorțat

„Dragii mei din respect fata de voi comunitatea mea, am hotărât sa vorbim aici. Împreună va anuntam ca am divorțat amiabil și rămânem părinți pt Isabela și prieteni care se respecta și se sprijină reciproc. Cu sinceritate și ceva bâlbâieli de la emoții, va mulțumim pentru suport și înțelegere”, a explicat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Marius Elisei a mărturisit că micuța este foarte atașată de el, deși va locui de acum încolo cu mama ei, conform hotârârii luate de comun acord de părinți la divorț.

”Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze. Ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: «Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!». Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei, nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a spus Marius Elisei, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

citește și...