FOTO. Cât a slăbit, de fapt, Oana Roman! A acceptat să le arate tuturor câți cm are în talie

20.03.2021, 15:06
FOTO. Cât a slăbit, de fapt, Oana Roman! A acceptat să le arate tuturor câți cm are în talie
Cât a slăbit, de fapt, Oana Roman! A acceptat să le arate tuturor câți cm are în talie

Oana Roman a decis să le închidă gura celor care au acuzat-o că se folosește de diverse aplicații pentru a-și subția silueta în imaginile de pe rețelele de socializare.

Invitată în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars, fiica lui Petre Roman a acceptat să-i fie măsurată talia în direct, la tv. Oana Zăvoranu a fost cea care a spus despre Oana Roman că nu ar fi slăbit deloc, iar toate pozele în care apare mai slabă au fost modificate în programe de editare.

Oana Roman și-a măsurat talia în direct, la tv

‘Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lume știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții.

Sunt manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interese’, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Din acest motiv, vedeta a lăsat-o pe Natalia Mateuț să o măsoare în talie cu un centimetru. Înainte avea 98 de centimetri, acum are 84.

„Mai am de lucrat la abdomen pentru că, din cauza operației prin care am trecut, nu pot face exerciții fizice, așa că, până nu fac o abdominoplastie, nu pot purta haine mulate!”, a mai adăugat Oana.

Oana Roman a slăbit considerabil

Oana Roman a rugat-o pe Natalia să-i măsoare și sacoul pe care îl purta în momentul respectiv. Vedeta a dezvăluit că a ajuns să poarte măsura 40 la sacou acum, având în vedere că a pornit de la măsura 50.

În plus, Natalia Mateuț i-a măsurat și circumferința gleznei, iar rezultatul a fost 20 de centimetri.

‘Totul a pornit de la o poză și ideea de bază era că eu mi-am trucat picioarele. Eu cred că dacă un pic de logică și un pic de inteligență nativă minimă înțelegi că un lucru văzut din față nu e la fel ca atunci când este văzut din lateral. Oamenii nu reușesc cu mintea lor să gândească timp de 10 secunde acest lucru! Și când am mers la spital să nasc, aveam gleznele la fel. Am avut norocul ăsta. Eram însărcinată în nouă luni, dar nu am făcut retenție de apă și nu mi s-au umflat picioarele. Tot timpul am avut picioarele subțiri!’, a mai spus Oana Roman.

citește și...