Oana Roman a explodat în mediul online. “Nu a dus-o capul să înțeleagă!”

27.01.2022, 21:03
Oana Roman a explodat în mediul online. “Nu a dus-o capul să înțeleagă!”
Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ”Au zis că mă dau jos din avion”

Oana Roman este tinta atacurilor în mediul online. Vedeta a reactionat după ce unul dintre fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare i-a trimis un mesaj răutăcios. Fiica lui Petre Roman a jignit-o pe fana sa, răspunzând într-un mod elegant.

Vedeta este din nou în centrul atenției, pe rețelele de socializare, după ce s-a declarat revoltată din cauza creșterii prețurilor la alimente și a facturilor la gaze.

Unul dintre fani i-a adus diferite injurii prin care o acuză că nu are bani și nu-și permite nimic.

Oana Roman, tinta atacurilor în mediul online

“Tu te dădeai de ceasu morții că ți-a venit nu știu ce factură de 1500 de lei și n-ai cu ce s-o plătești. Păi pe tine te fac 1500 de lei și vii să ne zici nouă aberațiile astea?”, este mesajul primit de Oana Roman.

Oana Roman i-a dat imediat o replică pe măsură, explicând, de fapt, că o deranjează că prețurile au crescut peste noapte.

“Săracele de ele”

“Vă dați seama ce gândire? Lăsând la o parte cuvintele… atât a înțeles ea: că mă fac 1500 delei..n-a dus-o capul să înțeleagă principiul. Nu că n-am bani ci că nu e normal să apară astfel de scumpiri peste noapte. Deci efectiv noaptea minții. Săracele de ele.”, este replica dată de către vedetă.

Oana Roman: “Totul s-a scumpit! Aproape dublu! Ceva horror”

Fiica fostului politician spunea recent că prețul alimentelor, benzinei sau gazelor s-au dublat, în contextul în care salariile au rămas la fel.

“Totul s-a scumpit! Aproape dublu! Ceva horror. Gazele luna asta au venit fix la dublu față de anii trecuți. Benzina, produsele alimentare sau de curățenie. Unde vom ajunge? Salariile oamenilor nu s-au dublat. Și voi simțiți că s-a dublat tot?”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Fanii au susținut-o și i-au dat dreptate în tot ceea ce a zis, empatizând cu cele spuse de fiica fostului politician.

Oana Roman, atac pe rețelele de socializare

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare cu un mesaj referitor la declarațiile făcute de Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

”Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

citește și...