Oana Roman și-a scos hainele la vânzare. Ce reacții au avut cei care o urmăresc pe internet

05.07.2020, 16:30
Oana Roman și-a scos hainele la vânzare. Ce reacții au avut cei care o urmăresc pe internet
Oana Roman și-a scos hainele la vânzare. Ce reacții au avut cei care o urmăresc pe internet

Oana Roman  și-a scos o parte din haine la vânzare, în cadrul unui yard sale.

Oana Roman a anunțat duminică, 5 iulie 2020, că se află la un yard sale (n.r. vânzare în curte). Vedeta și-a scos la vânzare mai multe obiecte vestimentare, dar și poșete, bijuterii și încălțăminte.

”Azi sunt la un yard sale unde vând o parte din garderoba mea. Haine, bijuterii, pantofi. Vă aștept aici. Strada Oltarului nr. 6. Până diseară. VĂ PUUP”,  le-a transmis Oana Roman celor care îi urmărfesc activitata în mediul online.

Fanii au reacționat imediat.

”Să vinzi tot”, ”Ce bine ar fi fost să vindeți și online pentru cei car nu pot ajunge”, ”Ai rămas în pană?”, ”Succes, spor la bănuți”, ”Super tare”, ”Faci foarte bine”, ”De ce să le doneze? Și ea a dat bani pe ele, nimic nu a primit din donații. Muncește foarte mult, și-a cumpărat o casă și sunt foarte multe cheltuieli. În plus, trebuie să-și schimbe toată garderoba că a slăbit foarte mult”, i-au scris aceștia.

”Multă lume crede că am crescut în puf”

Oana Roman a afirmat, într-un vlog pe canalul său de YouTube,  că deși mulți cred că a fost răsfățată în copilărie, lucrurile nu au stat deloc așa. Ea susține că tatăl său a fost strict în ceea ce privește educația.

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa.

Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman este fiica pe care fostul premier al României, Petre Roman, o are din mariajul cu Mioara Roman. Oana Roman este căsătorită de mai mulți ani cu Marius Elisei, împreună cu car are o fetiță, Maria Isabela.

citește și...