Oana Roman l-a filmat pe Marius Elisei dezbrăcat! Imaginea care a aruncat în aer internetul

24.07.2021, 18:11
Oana Roman l-a filmat pe Marius Elisei dezbrăcat! Imaginea care a aruncat în aer internetul
Oana Roman l-a filmat pe Marius Elisei dezbrăcat! Imaginea care a aruncat în aer internetul

De când s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei petrec mult timp împreună, iar recent au șocat, postând pe internet, primele imagini necenzurate din intimitatea cuplului lor. Fotografiile au aruncat în aer Instagramul, fanii criticându-i pentru acest lucru. 

Marius Elisei s-a mutat din nou în casa Oanei Roman și formează un cuplu de nedespărțit. Mai mult de atât, iubirea dintre ei s-a aprins mai tare după divorț.

Oana Roman l-a filmat pe Marius Elisei dezbrăcat

Oana Roman nu a avut rețineri să-l filmeze pe Marius Elisei, în timp ce erau în dormitor, iar bărbatul era complet dezbrăcat.

Cei doi se pregăteau să plece la un eveniment monden, iar vedeta le prezenta fanilor ei ce vestimentație a ales. În timp ce se filma în oglindă, Marius Elisei și-a făcut apariția gol-goluț, încercând să se ascundă după rochia Oanei.

“Du-te în dressing”, i-a spus Oana. “Unde e prosopul?”, întreba Marius, amuzat de toată situația.

După ce a publicat filmulețul pe Instagram, Oana Roman a fost aspru criticată dur, ulterior stergându-l definitiv. Vedeta s-a dezlănțuit la adresa celor care au avut de comentat

“Când oamenii nu au umor, nu au nimic. E greu să duci o viață tristă și lipsită de puterea de a face umor, și mai ale când duci lipsă de puterea de a face auto umor, ești doar un om trist și limitat. Suntem o țară plină de profesori inteligenți și sfătuitori de seamă care trăiesc în ignoranță, ipocrizie și urâțenie sufletească. Suntem incapabili să scăpam de frustrări și lipsuri personale și astfel suntem incapabili să evoluăm. Vom rămâne mult și bine limitați, din păcate”, a fost mesajul Oanei Roman.

citește și...