Oana Roman împlinește 46 de ani. ”Îmi doresc să mă plictisesc”. Ce mesaj a postat vedeta

05.04.2022, 18:53
Oana Roman împlinește 46 de ani. ”Îmi doresc să mă plictisesc”. Ce mesaj a postat vedeta
Oana Roman a fost infectată cu COVID-19. ”Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat”

Oana Roman se pregătește să își aniverseze ziua de naștere. Vedeta împlinește 46 de ani pe 13 aprilie. Fiica fostului premier a dezvăluit ce își dorește în una dintre cele mai importante zile din viața ei. 

Oana Roman se pregătește pentru ziua să de naștere și deja și-a pregătit dorințele. Vedeta a dezvăluit ce își dorește, în mediul online, iar mulți au fost surprinși.  Aceasta își dorește să se plictisească.

Mai mult, fiica lui Petre Roman spune că vrea să nu mai fie puternică, pentru că, de fiecare dată, a trebuit să se reinventeze.

Fiica fostului premier a dezvăluit ce își dorește de ziua de naștere

„Pe 13 este ziua mea, împlinesc 46 de ani. Și am, printre altele, aceleași dorințe. (…) Îmi doresc două lucruri: unul este să mă plictisesc, să nu mi se mai întâmple nimic, să trec nițel ca gâsca prin baltă, să nu-mi mai crească nimic adrenalina, iar al doilea…să nu mai trebuiască să fiu puternică. Știu că sunt puternică sau mai bine zis , că n-am avut încotro, a trebuit să mă adun de prea multe ori de pe jos, să mă reinventez de atâtea ori, încât să nu mă mai recunosc nici eu pe mine câteodată.”, a fost mesajul Oanei Roman.

Recent, Oana Roman a fost protagonista unui conflict cu Iulia Albu. Stilista a analizat câteva din ținutele vedetei și a subliniat faptul că a observat că Oana Roman nu are gust.

Oana Roman, scandal cu Iulia Albu

„Unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să comenteze pe alții, ceea ce mi se pare ceva cel puțin ciudat, ca să fiu drăguță. Ei bine aceștia tot vorbesc și tot invocă bunul gust. Pe ideea dacă nu ai bun gust eu te comentez. Ei bine eu cred că lumea deja știe că bunul gust este ceva subiectiv Poate mie mi se pare că ceea ce-ți place ție este un mare kitsch și invers.

În schimb bunul simț este norma universal valabil și cu toții ar trebui să știm cu să ne încadrăm în limitele bunului simț. Și când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate cu iz de gaiță pe prispa casei nu prea te încadrezi în bun simț. Prefer să stau în banca mea și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust”, a spus Oana Roman.

citește și...