Oana Roman, atac dur la adresa Iuliei Albu. ”Iz de gaiță pe prispa casei”

05.04.2022, 12:41

Oana Roman a lansat un atac dur la adresa Iuliei Albu, după ce criticul de modă a făcut căteva comentarii legate de ținutele vedetei. “Comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate cu iz de gaiță pe prispa casei. Prefer să stau în banca mea și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust””, i-a transmis vedeta.

Fiica fostului premier consideră că meseria de comentator a Iuliei Albu este „ciudată”. Oana spune că Iulia Albu își justifică comentariile, susținând că poate comenta dacă o persoană publică are bun gust sau nu. Însă. vedeta spune că pentru ea este mai important bunul simț decât bunul gust.

Mai mult, fiica lui Petre Roman spune că bunul gust este subiectiv și nu ar trebui criticat.

”Unii sunt plătiți să comenteze pe alții, ceea ce mi se pare ceva cel puțin ciudat”

“Unii care se ocupă cu comentatul altora, unii care sunt plătiți să comenteze pe alții, ceea ce mi se pare ceva cel puțin ciudat, ca să fiu drăguță. Ei bine aceștia tot vorbesc și tot invocă bunul gust. Pe ideea dacă nu ai bun gust eu te comentez. Ei bine eu cred că lumea deja știe că bunul gust este ceva subiectiv”, a spus Oana Roman legat de Iulia Albu, pe Instagram.

Oana Roman a adăugat și a spus că persoanele care îi comentează pe alții se folosesc de o poziție de „falsă superioritate”, însă ea preferă să aibă bun simt, decât să primească laude false pentru bun gust.

”Iulia Albu comentează pe alții de pe o poziție de falsă superioritate”

”Poate mie mi se pare că ceea ce-ți place ție este un mare kitsch și invers. În schimb bunul simț este norma universal valabil și cu toții ar trebui să știm cu să ne încadrăm în limitele bunului simț.

Și când comentezi pe alții de pe o poziție de falsă superioritate cu iz de gaiță pe prispa casei nu prea te încadrezi în bun simț. Prefer să stau în banca mea și să am bun simț, decât să iau false laude pentru bun gust”, a mai spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Iulia Albu a făcut afirmații dure la adresa Oanei Roman. Stilista a catalogat-o pe fiica fostului premier Petre Roman ca fiind o femeie fără bun gust. 

„Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei,  conform spynews.ro.

citește și...