Iulia Albu, critici dure la adresa Oanei Roman. ”Când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”

03.04.2022, 12:45
Iulia Albu, critici dure la adresa Oanei Roman. ”Când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”
Ce fel de mamă este Iulia Albu. Ce relație are vedeta cu fiica sa

Iulia Albu a făcut afirmații dure la adresa Oanei Roman. Stilista a lansat un atac dur la fiica fostului premier Petre Roman, catalogând-o pe aceasta ca fiind o femeie fără bun gust. ”Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”.

Oana Roman a fost subiect de discuție, în cadrul emisiunii “Poliția Modei”, de pe Antena Stars.

Vedeta nu este pe placul Iuliei Albu. Stilista a comentat vestimenatiile Oanei, la Poliția Modei. Blondina a ținut să o taxeze pe fiica fostului politician.

Iulia Albu a făcut afirmații dure la adresa Oanei Roman

„Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei,  conform spynews.ro.

Criticul de modă a precizat că apreciază evoluția vestimentară a vedetei, însă a spus că o deranjează faptul că Oana Roman și-ar edita pozele. Mai mult, blondina spune că vedeta nu-și acceptă greutatea și încearcă să-și modifice pozele de pe Instagram.

”Am o problemă cu o neacceptarea felului în care arăți”

„Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobile. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate”, a mai spus criticul de modă.

Iulia Albu nu înțelege cum Oana Roman nu a știut să se îmbrace corect, având în vedere educația și situația financiară.

“Ea totuși a fost cineva care a avut acces, a avut bani, a avut acces la informații și totuși e trist că a trebuit să treacă atât de mult timp. Nu știu cât influențează Oana Roman pe Instagram. Lumea nu e idioată și se uită pe Instagram și să copieze. În unele cazuri, are anumite ținute ok. Ea nu promovează pe alții, ea vine niște haine. “, a spus Iulia Albu.

Criticul de modă a spus că există un aspect pe care aceasta nu-l poate înțelege.

“Nu poți să te pozezi pe Instagram cu Arsesie Boca.”, a concluzionat criticul de modă.

citește și...