Oana Roman, enervată în trafic. ”Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră”

16.09.2020, 10:58
Oana Roman, enervată în trafic. ”Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră”
Oana Roman, enervată în trafic. ”Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră”

Oana Roman a transmis un mesaj dur după ce s-a enervat în trafic din cauza unei șoferițe.

Oana Roman le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare despre un incident de care a avut parte în trafic. Vedeta se afla în zona Pipera când o șoferiță i-a tăiat calea. Ba mai mult decât atât, șoferița respectivă i-ar fi vorbit urât Oanei Roman.

„Stăm la barieră la Pipera și domnișoara s-a băgat în față nebuna, se grăbește. Mai are puțin și trece peste barieră. M-a și înjurat. (…) Cam asta e România, ne băgăm în față că n-avem timp și n-avem educație, bun simț.

Nu a vrut ea să stea la coadă, a vrut ea să fie prima, să-mi taie mie calea la barieră. Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră, ai ajuns departe băgându-te în față”, a povestit Oana Roman în mediul online, potrivit spynews.ro.

Experiențele traumatizante prin care a trecut în copilărie

Oana Roman a trecut prin experiențe traumatizante în copilărie. Vedeta a fost victima bullyng-ului. Oana Roman a mărturisit că a trecut prin momente dificile în copilărie, când a fost victima unor comportamente greu de tolerat din partea celor din jur.

„Eu când am crescut, timp de mai bine de 15 ani, am fost victima unei campanii de bullying publică, oribilă, constantă. Pentru că eram alfel, iar tendinţa celorlalţi copii era de respingere, deoarece nu eram la fel ca ei.

Eu nu voiam să port pampoane, părinţii mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta am fost extrem de agresată verbal.

Copiii aceia s-au purtat oribil cu mine. 15 ani s-a întâmplat asta, zi de zi. Nu a deranjat pe nimeni, nu a simțit nimeni nevoia să ia vreo măsură, să spună ”gata”, iar eu a trebuit să înghit”, a povestit Oana Roman, potrivit revistei Unica.

citește și...