Lui Jador i s-a luat permisul de conducere de două ori. Ce peripeții a avut în trafic

16.09.2020, 09:48
Lui Jador i s-a luat permisul de conducere de două ori. Ce peripeții a avut în trafic
Lui Jador i s-a luat permisul de conducere de două ori. Ce peripeții a avut în trafic

Jador a rămas fără permis de conducere de două ori înt-o perioadă scurtă de timp. Artistul a povestit ce peripeții a avut în trafic.

Jador a rămas fără permisul de conducere, chiar în timp ce se ducea spre Bacău, locul de unde provine.

„Tura trecută când am fost la Bacău mi-a luat permisul și de data asta mi l-a luat iar. Parcă sunt blestemat când mă duc la Bacău”, a spus cântărețul în cadrul emisiunii ”Jador Adevărat”, pe care o are la postul de televiziune Antena Stars.

Acesta a vorbit și despre peripețiile pe care le-a avut în trafic.

„Sunt unii polițiști de treabă, ai greșit, plătești. Dar să-mi zici că avem telefonul pe o aplicație… îl țineam așa. Nu e ca și cum vorbea la telefon. M-a mai oprit o dată un polițist, dar tot așa aiurea. Mergeam pe stradă, am făcut dreapta și el voia să vorbească cu mine. M-a ținut o oră să vorbesc cu el. Cum să-i iei permisul unui om aiurea, așa? E abuz de putere”, a mai povestit Jador, citat de spynews.ro.

Are probleme cu vederea

Jador a dezvăluit, în reality show-ul pe care îl are la TV, că are probleme cu vederea, acesta fiind motivul pentru care poartă ochelari speciali.

„Ochelarii ăștia sunt pentru oameni care au probleme cu culorile. În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa, si cand am pus prima oară ochelarii ăștia mi s-a părut ciudat, toate culorile se amplifică deodată, unele se schimbă total. Nu exagerez cu nimic”, a detaliat cântărețul, conform sursei citate.

Ce nebunii făcea în copilărie

Jador a afirmat că făcea multe năzbâtii îi copilărie, motiv pentru care mama sa îl punea imediat la punct.

”Mama mă bătea mereu că mergeam desculț, deși eu aveam papuci. Câtă bătaie am mâncat când eram mic. Numai cu făcălețul mă bătea mama. Mă bătea cel puțin o dată pe săptămână și când mă duceam să mă scald cu ceilalți copii sau când mergeam la pescuit”, a explicat artistul, citat de spynews.ro.

”Mama mă rupe și acum cu bătaie dacă mă vede cu tatuajul. Știi cât scandal am avut de la tatuajele astea? Dacă vrei ceartă și scandal, trebuie să zici ceva de tatuaj”, a adăugat el.

citește și...