Cum arăta Oana Roman vara trecută la mare și cum arată acum. Fotografii comparative

30.08.2020, 11:09
Cum arăta Oana Roman vara trecută la mare și cum arată acum. Fotografii comparative
Cum arăta Oana Roman vara trecută la mare și cum arată acum. Fotografii comparative

Oana Roman le-a arătat fanilor ei din mediul online care sunt diferențele dintre cum arăta anul trecut și cum arată în prezxent, după ce a slăbit foarte mult.

Oana Roman este foate mândră de silueta pe care o are acum, astfel că le arată prietenilor virtuali prin ce transfomare spectaculoasă a trecut de anul trecut până în prezent în ceea ce privește silueta.

Vedeta a postat fotografii comparative, astfel ca toată lumea sa observe diferențele.

”Stânga 2019, dreapta 2020 ! Se poate. Cu voință și disciplină, ceva investiție în proceduri și multă încredere”, a explicat Oana Roman în dreptul imaginilor.

”Foarte mică diferenta. O rochie înflorată pe o persoană corpolentă nu avantajează. O rochie neagră, chiar dacă este aproape mulată pe corp și un fotograf bun schimbă multe. ? Și eu urmez procedurile pe care le tot evidențiezi și aștept să văd rezultatele”, i-a scris o admiratoare oanei Roman.

Aceasta a răspuns imediat și a publicat o altă fotografie comparativă.

”Aici vezi diferența? Cu rochie înflorată”, a comentat Oana Roman.

S-a ambiționat să slăbească

Oana Roman a mărturisit că a dat jos 12 kilograme în cinci luni. Vedeta a impresionat pe toată lumea cu silueta pe care o afișează acum.

”Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie… Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman de curând.

”În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e poftă de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare”, a mai spus ea.

citește și...