Oana Roman e categorică. ”Puțin și calitativ, potrivit și pe măsură. Nu mult și prost”

19.07.2020, 15:44
Oana Roman e categorică. ”Puțin și calitativ, potrivit și pe măsură. Nu mult și prost”
Oana Roman e categorică. ”Puțin și calitativ, potrivit și pe măsură. Nu mult și prost”

Oana Roman a transmis un mesaj categoric tuturor celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Oana Roman vrea să aibă ce învăța de la oamenii care o înconjoară. Vedeta a mărturisit că, în ultima vreme, lista acestora este din ce în ce mai mică. Ea a transmis un mesaj pe Instagram în acest sens.

„Constat în ultima vreme că lista oamenilor pe care îi admir, de la care simt că am ceva de învățat și cu care vreau să mă înconjor este din ce în ce mai mică. Am devenit mult mai selectivă și ăsta e un lucru bun. Trendul ăsta al simplificării vieții, fie că e vorba de haine, obiecte decorative sau anturaj, este bienvenit. Less is more. Puțin și calitativ, potrivit și pe măsură. Nu mult și prost.

Fără supărare, sunt selectivă și cu publicul meu pe care îl respect profund. Nu mint niciodată. Nu spun niciodată că îmi place ceva decât dacă îmi place pe bune. Recomand doar dacă am probat și mi-a plăcut. Nu accept nici pe bani să promovez produse în care nu cred. NICIODATĂ”, a spus Oana Roman, citată de wowbiz.ro.

Vedeta a completat:

”Dar pretind să fiu și eu respectată. Nu jignesc pe nimeni, nu dau sfaturi care nu mi se cer, nu comentez pe pagina nimănui pentru a critica sau jigni. Așa că dacă mă jignești, îmi vorbești urât, comentezi urât despre mine sau familia mea, dau block. Vreau o comunitate frumoasă, cu oameni pozitivi și cu vibe bun”.

A slăbit spectaculos în ulltima vreme

Oana Roman a mărturisitcă a dat jos 12 kilograme în cinci luni.

”Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie… Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman de curând.

”În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e poftă de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare”, a mai spus ea

citește și...