Oana Roman, despre Cătălin Botezatu. ”Mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume”

04.10.2021, 17:01
Oana Roman, despre Cătălin Botezatu. ”Mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, are o relație de prietenie cu mulț ani cu binecunoscutul designer Cătălin Botezatu, în vârstă de 54 de ani. Oana Roman a dezvăluyit când și cum l-a cunoscut pe celebrul creator de modă. ”Mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume”, a spus oana Rman despre Cătălin Botezatu.

Oana Roman și Cătălin Botezatu sunt prieteni de foarte mult timp, după cum le-a dezvăluit vedeta celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Oana Roman a povestit că l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu la o prezentare de modă, pe vremea când avea doar 14 ani.  Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Oana Roman, despre Cătălin Botezatu. ”Este unic și irepetabil”

”Pot să povestesc multe pentru că ne știm de 30 și ceva de ani, dar am să vă spun când l-am văzut prima oară pe Cătălin. Este o poveste foarte interesantă. Aveam 14 ani, eram la Festivalul de la Mamaia, în sală, într-o zi de repetiții și Cătălin, pe vremea aceea, era manechin la doamna Dumitrescu și avea o prezentare. Și stăteam eu cuminte în sală și a început prezentarea și a coborât Cătălin îmbrăcat într-un costum foarte frumos. La 14 ani ai mei, mi s-a părut cel mai frumos bărbat din lume. M-a impresionat profund, pentru o adolescentă de 14 ani, vă dați seama, un bărbat atât de frumos și elegant și care mergea și se prezenta atât de frumos”, a detaliat Oana Roman, citată de spynews.ro.

”Între timp, am devenit prieteni și mă mândresc că este prietenul meu. Aș putea povesti un an despre el. Este unic și irepetabil și cred că dacă există un etalon de vedetă în România… e Cătălin Botezatu”, a completat vedeta.

citește și...