Andrei Ștefănescu dă detalii despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. Ce spune despre relația de prietenie cu Liviu Vârciu

14.05.2021, 14:58
Andrei Ștefănescu dă detalii despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. Ce spune despre relația de prietenie cu Liviu Vârciu
Andrei Ștefănescu dă detalii despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. Ce spune despree relația de prietenie cu Liviu Vârciu

Cântărețul Andrei Ștefănescu a făcut declarații despre participarea sa la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. De asemenea, acesta a vorbit și despre relația de prietenie pe care o are cu Liviu Vârciu.

Andrei Ștefănescu participă alături de Liviu Vârciu la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Cei doi au participat împreună la mai multe ediții ale show-ului transformărilor. Despre participarea sa la emisiunea respectivă a făcut Andrei Ștefănescu declarații la Observator.

„Să știi că e foarte adevărat, mai ales în cuplu, e greu. Apoi simți că nu îi iese celuilalt, dar îl poți ajuta și să cânți partea care nu-i iese colegului tău sau invers. De cele mai multe ori ne suplinim unul pe celălalt. Este show-ul pe care eu îl iubesc cel mai mult. Toate proiectele la care am participat pe toate le-am îndrăgit, dar Te cunosc de undeva este altceva. E o provocare mare, eu acolo m-am dezvoltat. Eu acolo m-am dus din 2013, eram la început, nu știam. Nici știam ce pot. Să zic eu că mă epilez, că mă fardez? Niciodată. Și uite că am ajuns în 2021 am ajuns să le fac cap-coadă și cu o dezinvoltură cu care eu nu am crezut niciodată că eu o să pot să ies în fața oamenilor”, a afirmat artistul, citat de spynews.ro.

Ce a declarat Andrei Ștefănescu despre Liviu Vârciu

Andrei Ștefănescu a vorbit și despre colegul și prietenul său, Liviu Vârciu.

”Fiecare zi petrecută cu Liviu, pentru că noi mai repetăm și acasă și ne mai sfătuim, au adus în viața un plus și ne-au unit. Am învățat ce înseamnă greul, am trait amândoi și momente de criză, ne-am și certat. La Asia (n.r. emisiunea Asia Express) mai ales, am stat o lună și jumătate nemâncați. Ca în orice relație, că e de prietenie, de iubire… există unul mai docil și unul mai coleric. Liviu e coleric, eu sunt mai docil. Cu Liviu am avut echilibru și chiar uneori, rar, mi-a sărit și mie țandăra, iar el m-a calmat. Ceea ce definește cuplul nostru, Liviu și Andrei, este umorul. Orice emisiune pe care am avut-o noi am condimentat-o și orice traiectorie a avut emisiunea noi am avut umor. Canapeaua de la Te cunosc de undeva nu a avut atât umor până să venim noi”, a mai spus cântărețul.

Andrei Ștefănescu a comentat și despre finala emisiunii ”Te cunosc de undeva”, care va avea loc sâmbătă seara: „Personajele de mâine seară sunt niște personaje foarte grele ale muzicii internaționale, cu care nu ai voie să te joci. Voci foarte bune, o provocare uriașă pentru toți concurenții din finală. Piața cere mai  mult, show-ul ăsta a crescut și trebuie să vii cu ceva nou. De la an la an e mai greu, suntem singurul show în care se cântă live. Sunt și actori care au niște calități vocale extraordinare. Radu Ștefan Bănică este un băiat cu niște calități vocale mari, la 18 ani, are toată viața înainte. Dar vă dați seama la 18-19 ani să vii într-un show musical atât de complex. Nu luăm noi banii, să știe toată țara. Sunt pentru o cauză”.

citește și...