Oana Roman câștigă foarte bine ca influencer. Câți bani câștigă vedeta din rețelele de socializare

18.02.2022, 16:45
Oana Roman câștigă foarte bine ca influencer. Câți bani câștigă vedeta din rețelele de socializare

Oana Roman a vorbit într-un podcast despre sumele de bani pe care le câștigă pe rețelele de socializare, unde este urmărit de 200.000 de persoane. Vedeta spune că anumite contracte de imagine cu care colaborează au devenit o sursă importantă pentru ea. Câți bani câștigă fiica fostului politician Petre Roman.

Oana Roman a fost invitată la podcastul “Fără Filtre”, unde a vorbit despre rețelele de socializare, valul de hate cu care se confruntă în mediul online, relația cu tatăl sau, dar și despre părerea pe care o are despre influenceri.

Oana Roman este o persoană extrem de controversată în mediul online, fiind tinta hate-ului. Fiica lui Petre Roman răspunde celor care o atacă în mediul online, însă Oana critică anumite persoane din spațiul public, printre aceștia s-a aflat și IPS Teodosie.

“Am ajuns să câștig foarte bine din Instagram”

Mai mult, Oana spune că rețele de socializare îi aduc o sursă importanta de venit, chiar dacă are preturi mai mici decât alții.

“Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alțîi. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, a povestit Oana Roman.

Oana Roman a criticat-o pe Alina Ceusan

Fiica fostului premier a vorbit și despre influencerii pe care îi apreciază. Vedeta a criticat-o pe Alina Ceusan, subliniind că aceasta nu iese din zona ei de confort și vorbește numai în engleză.

“Alina Ceușan…nu îmi place la ea că o ține în zona ei, numai în engleză. Eu nu cred că este ok. În rest, are cele mai frumoase videouri, absolut senzaționale!”, a declarat Oana.

citește și...