Oana Roman dă detalii despre dieta ei. În cinci luni a dat jos 12 kilograme

08.07.2020, 10:52
Oana Roman dă detalii despre dieta ei. În cinci luni a dat jos 12 kilograme
Oana Roman dă de talii despre dieta ei. În cinci luni a dat jos 12 kilograme

Oana Roman a impresionat pe taoată lumea cu look-ul ei din prezent. Aceasta a slăbit foarte mult. A dat jos 12 kilograme în cinci luni.

Oana Roman a trecut printr-o transformare de look spectaculoasă în  ultima perioadă de timp. Fiica fostului premie al României, Petre Roman, a slăbit foarte mult și acum afișează o siluetă foarte bine conturată, cu care a impresionat pe toaă lumea.

Vedeta a mărurisit, pentru click.ro, că a dat jos 12 kilograme în cinci luni.

“Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie… Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman.

”Pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva”

Oana Roman a explicat și cum a reușit să scape de kilogramele în plus, mărturisind că nu se simte deloc bine dacă i se interzice să mănânce ceva.

“Am avut ambiție și nu am crezut niciodată că voi slabi atât. În perioada pandemiei toată lumea s-a îngrășat, eu am slăbit. Până acum am ținut diete, am slăbit foarte mult, apoi m-am îngrășat la loc. Am avut o perioadă urâtă după ce s-au despărțit ai mei, m-am supărat și m-am îngrășat. Apoi a fost sarcina. Am slăbit kilogramele luate în timpul sarcinii, dar nu era de ajuns.

Anul trecut în noiembrie, o prietenă mi-a propus să începem o serie de de proceduri de slăbit la clinica ei din Ploiești. Am făcut și un pariu, mi-a spus că dacă fac tratament și țin dietă, voi avea o mare surpriză. Eu am fost sceptică.

În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e poftă de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare”, a mai spus vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...