Iulia Albu, atac dur la adresa lui Alex Velea. „Îți place să bârfești și să vorbești urât despre oameni”

04.04.2022, 15:21

Iulia Albu i-a răspuns lui Alex Velea, după ce artistul i-a cerut iertare vedetei, în urma cuvintelor dure pe care le-a folosit la adresa ei. Mai mult, iubitul Antoniei a dezvăluit acum că avea pregătită și o melodie dură pentru stilistă.

Scandalul a pornit în urmă cu mai mulți ani, după ce criticul de modă a spus despre cântăreţ că poartă lanţ de manelist. Alex Velea i-a răspuns dur pe Instagram unde a postat şi o poză cu stilista.

Recent, Alex Velea a a vorbit despre conflictul cu Iulia Albu și jignirile pe care le-a făcut la adresa stilistei. Artistul a spus că regetă și își cere scuze din cauza faptului că stilista are un copil și nu își dorește că acesta să citească lucruri denigratoare la adresa mamei ei.

Iulia Albu îi răspunde dur lui Alex Velea

Acum, fosta soție a lui Mihai Albu i-a dat replica și i-a reproșat acestuia că a jignit-o în mod voit și nu ar trebui să își ceară scuze  din cauza fiicei ei. Mai mult, blondina a subliniat că artistul nu se va schimba niciodată și că nu crede în scuzele acestuia, după ce a umilit-o și a tratat-o ca un obiect sexual.

„Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru că am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place să bârfești și să vorbești urat despre oameni. Pentru că tu NU POȚI sta drept. Și asta nu se va schimba niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele care trebuie să știe că trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual. O lume în care nu este Ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume în care un bărbat NU POATE NICIODATĂ să UMILEASCĂ o femeie făcând-o “zdreanță” și trimițând-o “să lingă acadeaua.”, a scris vedeta în mediul online.

”Am jignit-o la un moment dat. Îi făcusem și o piesă”

În urmă cu câteva zile, iubitul Antoniei  și-a ceut scuze, mărturisind că regretă injuriile adresate stilistei. Solistul a spus  că nu ar fi potrivit ca fiica Iuliei să citească toate replicile nepotrivite făcute la adresa mamei ei.

„M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, a spus Alex Velea.

citește și...