Oana Roman are probleme de sănătate. “Abia mă mișc, mă doare groaznic”

03.06.2022, 16:23
Oana Roman are probleme de sănătate. Abia mă mișc, mă doare groaznic
Oana Roman, revoltată la maxim. ”Este o înșelătorie absolut îngrozitoare”

Oana Roman are o serie de probleme de sănătate. Vedeta se confruntă cu mai multe afecțiuni. Fiica fostului politician a mărturisit că are umărul înțepenit și dureri aproape insuportabile în partea de sus a spatelui.”Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem.”, a povestit Oana Roman.

Oana Roman a fost prezentă pe covorul roșu, la Clubul Diplomatic din București. Vedeta a atras atenția pe covorul roșu, fiind însoțită de partenerul ei, Marius Elisei. Oana a optat pentru o rochie lungă, de culoare corai, cu decolteu adânc și cu o crăpătură generoasă pe picior, care i-a subliniat silueta.

După petrecere, lucrurile nu au stat la fel. Vedeta s-a simțit rău în această dimineață Vedeta a dezvăluit că s-a trezit înțepenită în partea de sus, umărul acesteia fiind înțepenit.

 “Mă doare groaznic”

“M-am trezit iar înțepenită în partea asta de sus. Abia mă mișc, mă doare groaznic. E la umăr ceva, e înțepenit.”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare,

Oana Roman s-a confruntat de-a lungul timpului cu probleme de sănătate. 

“Mă simt foarte rău”

Recent, fiica fostului premier a mărturisit că s-a simțit rău și că are dureri de cap. Înainte de a i se face rău, fiica fotului premier făcea cumpărături pentru refugiații ucraineni.

“Am terminat de făcut cumpărăturile pentru refugiații ucraineni, însă ideea este că în mod brusc și agresiv am o stare de parcă m-a lovit trenul. Mă simt foarte rău. Am o stare urâtă, mă doare capul. Dacă nu se ameliorează treaba nu stiu ce fac, am o stare foarte nasoală generală. (…) M-am băgat în pat, am luat o pastilă și aștept să vedem.”, a povestit Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Vedeta a spus că rezultatul testului Covid-19 a ieșit negativ. Oana Roman le-a spus fanilor că mâine o să repete din nou testul, iar în acest timp încearcă să stea cât mai mult în izolare.

“Mi-am făcut un test rapid și a ieșit negativ, mai aștept până diseară, până mâine dimineață, și nu știu, dacă tot nu sunt bine, o să fac un PCR.”, a mai povestit vedeta pe Instagram.

 

citește și...