Oana Roman, amănunte despre starea mamei ei, Mioara Roman. ”Lumea mă acuză că am internat-o la azil”

30.03.2021, 16:34
Oana Roman, amănunte despre starea mamei ei, Mioara Roman. ”Lumea mă acuză că am internat-o la azil”
Oana Roman, amănunte despre starea mamei ei, Mioara Roman. ”Lumea mă acuză că am internat-o la azil”

Oana Roman a dat detalii despre situația mamei sale, Miroara Roman.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. De curând, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. Oana Roman a internat-o pe Mioara Roman într-un centru special de îngrijire. „Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de 1 an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a explicat Oana Roman la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.


„E la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus vedeta.

Oana Roman, dezvăluiri despre tatăl său


La aceeași emisiune, Oana Roman a povestit și una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are cu tatăl său, Petre Roman, fost premier al României.

„Tata urca pe munte, la Susai. Nu era o fiță atunci, dar el a dat fițele înaintea tuturor. Într-o dimineață, într-o duminică, tata a venit la mine și mi-a spus „Mâine mă duc la Susai și te iau cu mine”. M-a trezit dimineață foarte devreme. Nu am luat mașina, am luat un tren amândoi și ne-am dus până la Predeal în gară și am urcat împreună la Susai. Am ajuns sus, era soare, frumos, am băut amândoi nu știu ce anume era pe vremea aia. La un moment dat tata a spus „Hai să coborâm pentru că o să înceapă ploaia”. Și am coborât spre Predeal și ne-a prins pe drum nu o ploaie, un uragan. Tata, ca să îmi fie mie mai ușor, m-a luat în spate, m-a urcat la el în cârcă și a coborât așa. Apoi ne-am dus repede în pas alergător până la gară și am luat un tren care avea niște cușete, venea din Budapesta și am stat pe hol, că nu aveam unde. Dar ziua aia a fost foarte frumoasă”, a mărturisit Oana Roman, conform sursei mai sus-menționate.

Odată cu Revoluția din 1989, relația Oanei Roman cu tatăl său a avut de suferit. „Eu aveam 13 ani atunci, eram încă un copil și totul s-a schimbat peste noapte la propriu. Într-un fel tata a plecat la Revoluție și cumva el nu s-a mai întors niciodată înapoi. A fost „furat” de vâltoarea vieții politice. Eu consider că l-am pierdut ca tată. Le-am resimțit extrem de acut și am căzut într-o depresie foarte profundă din care am ieșit foarte greu. Eu nu înțelegeam despre ce e vorba, ce trăiesc. Simțeam că nu sunt OK, că mă simt abandonată, singură. Fusesem ruptă de totul mediul în care eram atunci, de casa în care am trăit, prietenii meu, școala. Totul s-a schimbat. Era foarte greu să înțeleg”, a mai spus aceasta.

citește și...