Oana Roman a reacționat după ce a fost jignită pe internet: ”Asta e. Dacă ești rău și prost”. Ce a enervat-o pe fiica lui Petre Roman

13.12.2021, 13:46
Oana Roman a reacționat după ce a fost jignită pe internet: ”Asta e. Dacă ești rău și prost”. Ce a enervat-o pe fiica lui Petre Roman
Oana Roman și Marius Elisei nu își reînnoiesc jurămintele. ”Nu mai facem nimic”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, și Marius Elisei sunt un cuplu fericit, după ce s-au împăcat. Cei doi se bucură de fiica lor, Isabela. Soțul vedetei își răsfață familia de câte ori are ocazia, însă, gestul lui Marius nu a fost tocmai pe placul fanilor. Fiica lui Petre Roman a fost aspru criticată pe rețelele de socializare și a oferit o reacție pe măsură.

Oana Roman și Marius Elisei și-au acordat o nouă șansă, după divorț. Fiica lui Petre Roman a conștientizat că nu a putut sta separată de partenerul ei și că îl iubește, atunci când au fost separați. Cei doi au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate și s-au întâlnit la notar pentru a semna actele de divorț, la începutul anului 2021.

În prezent, relația lor merge ca pe roate. Marius Elisei își răsfață persoanele dragi din viața lui. Fiind pasionat de gătit, partenerul Oanei Roman este cel care se ocupă de mâncare, de cele mai multe ori. Gestul bărbatului a fost observat și de urmăritorii Oanei Roman, care au criticat-o aspru pentru că ea nu gătește.

Reacția Oanei Român după ce a fost jignită pe retelel de socializare

Oana Roman a reacționat în urma acuzațiilor fanilor de pe rețelele de socializare.

„Iar mi-a scris o domnișoară «Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic», neînțelegând că pentru el este o pasiune și o face pentru că își dorește foarte mult și îi place foarte tare să facă asta. Iar mie nu-mi place să gătesc, îmi place să fac alte lucruri. Dar asta e… dacă ești rău și prost”, a spus Oana Roman pe  rețelele de socializare.

Oana Roman, ținta agresiunii online

„Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online, deoarece este plin de persoane terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și asta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva. Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor. Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul ăsta”, a povestit Oana Roman pe Instagram, în urmă cu doar câteva zile.

citește și...