Oana Roman a explodat pe rețelele de socializare. ”Atât de rea și proastă ești”. Ce a enervat-o pe vedetă

18.01.2022, 16:42
Oana Roman a explodat pe rețelele de socializare. ”Atât de rea și proastă ești”. Ce a enervat-o pe vedetă
Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ”Au zis că mă dau jos din avion”

Oana Roman s-a revoltat pe rețelele de socializare după ce internauții au acuzat-o pe vedetă că face orice pentru a promova diferite produse în mediul online. Fiica lui Petre Roman a jignit-o pe fana sa, răspunzând într-un mod tranșant. ”Atât de rea și proastă ești”, a spus vedeta.

Seria atacurilor lansate de fiica fostului politician continuă. După ce s-a declarat revoltată din cauza creșterii prețurilor la alimente și a facturilor la gaze, Oana Roman a jignit o fană.

Vedeta este din nou în centrul atenției, pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie în care anunță că are otită și că se gândește să își schimbe șemineul. Oana Roman și-a întrebat fanii ce ar trebui să facă în acest sens.

Postarea care i-a enervat pe internauții vedetei

”De 2 zile nu mă simt bine, am otită cu dureri mari. Nevoită fiind să stau în casă mi-am dat seama ca n-am folosit niciodată acest șemineu deși e perfect funcțional. Practic nu mi place cum arată, așa era când am luat casa. Trebuie sa găsesc o idee să îi schimb aspectul cu alt tip de piatră. Aveți ceva idei?”, a fost mesajul din dreptul fotografiei postate de Oana Roman.

Fiica fostului politician a fost întrebată de o fană dacă într-adevăr a avut probleme de sănătate sau face reclamă mascată din propria locuință.

Oana Roman, reacție dură la adresa unei fane

”Ai otită sau faci reclamă la șemineu”, a comentat o urmăritoare de pe Facebook.

Oana Roman i-a răspuns fanei extrem de dur, fiind deranjată că aceasta a acuzat-o că minte.

”Fac reclamă la șemineu? Unde e reclama? Atât de rea și proastă ești încât nu poți înțelege ce citești?”, a fost replica Oanei Roman.

Oana Roman, atac pe rețelele de socializare

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare cu un mesaj referitor la declarațiile făcute de Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

”Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

 

 

 

citește și...