Oana Roman a explodat pe rețelele de socializare. “Este ceva penal. Este o mizerie”

11.04.2022, 18:40
Oana Roman a explodat pe rețelele de socializare. Este ceva penal. Este o mizerie
Oana Roman, incident în aeroportul din Cipru. ”Au zis că mă dau jos din avion”

Oana Roman a explodat pe rețelele de socializare. Vedeta este revoltată pentru că imaginea sa a fost furată de o firmă de cosmetice. “Este ceva penal. Este o mizerie și vă rog să nu cădeți în capcană. Totul este o înșelătorie.”

Oana este foarte activă pe social-media, unde  alege să promoveze anumite servicii și produse pe care le consideră calitative.

Fiica fostului premier a fost dezamăgită recent, după ce a doescoperit că patronul unei firme de cosmetice a decis să facă reclamă folosindu-se de o imagine trucată a Oanei Roman. Astfel, firma respectivă s-a folosit de o fotografie a Oanei Roman, care promovează un produs de la anumit brand de cosmetice, doar că produsul a fost înlocuit, astfel încât să pară că vedetă a folosit un alt produs.

Oana Roman a explodat pe rețelele de socializare

,,Aceasta este o înșelătorie, un fake oribil. Au furat poza în care aveam în mână o cremă și au pus o declarație 100% falsă. Este ceva penal. Este o mizerie și vă rog să nu cădeți în capcană. Mi-au furat și modificat poza. S-au folosit de imaginea și de numele meu. Totul este o înșelătorie.”

 Oana Roman și-a avertizat fanii că imaginea ei a fost folosită în mod ilegal și a publicat poză reală și poză trucată.

 

Iulia Albu, critici dure la adresa Oanei Roman

Oana Roman, fiica fostului premier al României, a fost implicată recent într-un schimb de replici dure cu Iulia Albu.

Stilista i-a comentat de multe ori ținutele vedetei, subliniind că aceasta are o vestimentație de prost-gust. 

Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei,  conform spynews.ro.

Mai mult, blondina spune că vedeta nu-și acceptă greutatea și încearcă să-și modifice pozele de pe Instagram.

„Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobile. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate”, a mai spus criticul de modă.

citește și...