Oana Roman, atac la Arhiepiscopul Tomisului. ”Eu cred că este cea mai joasă specie. O nevertebrată”

12.01.2022, 20:55
Oana Roman, atac la Arhiepiscopul Tomisului. ”Eu cred că este cea mai joasă specie. O nevertebrată”
Oana Roman, revoltată la maxim. ”Este o înșelătorie absolut îngrozitoare”

Oana Roman îl atacă pe ÎPS Teodosie! Fiica lui Petre Roman s-a arătat revoltată de ultimele declarații controversate făcute public de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie. ”Eu cred că este cea mai joasă specie. O nevertebrată”

Seria atacurilor lansate de fiica fostului politician continuă. După ce s-a declarat revoltată din cauza creșterii prețurilor la alimente și a facturilor la gaze, Oana Roman îl atacă pe ÎPS Teodosie.

Oana Roman este una dintre vedetele transparente care spune mereu lucrurilor pe nume. Fiica lui Petre Roman a ținut să își exprime revolta față de declarațiilor halucinante, lansate de Arhiepiscopul Tomisului.

„În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură”

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, continuă seria declarațiilor halucinante. Arhiepiscopul Tomisului  a menționat că femeile aflate în perioada menstruației nu pot lua agheasmă și anafură. Acesta a menționat că apa sfințită se ia după trei zile după această perioadă.

„În perioada neputinţei femeii nu poate lua nici Aghiasmă, nici anafură, nici măcar Aghiasmă Mică, darămite Aghiasmă Mare. Dar dacă are perioada în timpul sărbătorii Bobotezei, coincide cu cele opt zile, ea nu poate lua Aghiasmă. Trebuie să compensăm, Dumnezeu întotdeauna compensează, se ia trei zile după această perioadă, Aghiasmă Mare, pentru că în perioada aceasta s-a rugat, poate a venit şi la Biserică, că nu e interzis femeilor care au neputinţa aceasta firească lunară să vină la biserică, să nu meargă spre altar, să nu sărute Sfintele icoane, să nu ia Aghiasmă şi anafură. Dar la biserică poţi să vii, că nu este interzis să te rogi”, a transmis ÎPS Teodosie, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit click.ro.

Oana Roman, atac pe rețelele de socializare

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare cu un mesaj referitor la declarațiile făcute de Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

”Am văzut aberațiile pe care le debitează nu știu ce episcop de pe la Constanța, nu știu ce titlu, funcție are! Acest personaj are un discurs de Epoca Primitivă, mai jos decât Evul Mediu. Eu acestor oameni le spun niște forme de viață. Pentru că-s niște forme de viață, practic, ei nu sunt oameni. Le mai spun și nevertebrate, pentru că eu cred că cea mai joasă specie sunt nevertebratele”,a spus Oana Roman, pe Instagram.

citește și...