Oana Roman a dat publicității pozele ei favorite din 2020. ”Un an în care a trebuit să mă reinventez de mai multe ori”

01.01.2021, 16:29
Oana Roman a dat publicității pozele ei favorite din 2020. ”Un an în care a trebuit să mă reinventez de mai multe ori”
Oana Roman a dat publicității pozele ei favorite din 2020. ”Un an în care a trebuit să mă reinventez de mai multe ori”

Oana Roman a publicat, pe contul ei de socialiazare, cele mai frumoase fotografii pe care le-a făcut în anul 2020.

La final de an 2020, Oana Roman a postat în mediul online fotografiile ei preferate din anul care tocmai s-a încheiat. de asemenea, vedeta a mărturisit și cum a fost anul 2020 pentru ea.

”Pozele mele preferate din anul 2020. Un an ciudat cu multe răsturnări de situatie, un an în care a trebuit sa ma reinventez de mai multe ori. Anul în care m-am transformat fizic dar și emoțional. Anul în care am învățat sa fiu și mai puternica și mai hotărâtă și mai determinată. Un an pe care il închei sănătoasă si recunoscătoare pentru ca l -am trecut cu bine și îngerii mei m-au protejat și ocrotit.  Plec spre 2021 cu sentimentul ca totul va fi bine și ca ce e mai frumos de abia de acum începe! La mulți ani și sa fim sănătoși și buni. Restul le rezolvăm noi cumva!”, a spus Oana Roman, care l-a sfârșitul anului trecut s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela.

 

Cât a slăbit Oana Roman într-un an

Oana Roman este foarte mândră de felul în care arată. Vedeta a trecut printr-o transformare evidentă din punct de vedere fizic în ultimul an, reușind să dea jos nu mai puțin de 20 de kilograme.

Pe contul ei de socializare, Oana Roman a explicat exact cum a reușit să se transforme total în ultimul an.

Transformare realizata intr-un an. Nu o luna, 2, 3 . FARA OPERAȚIE , FARA EDITARE LA POZE. DOAR CU PROCEDURI DE REMODELARE CORPORALA, DIETA…TOATE IMPREUNA… REZULTAT: MINUS 20 KG , MINUS 14 CM IN TALIE SI ȘOLDURI”, le-a mărturisit oana Roman celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Oana Roman a ajuns să poarte mărimea M la haine

În urmă cu ceva timp, Oana Roman se declarat foarte fericită că a ajuns să poarte haine măruimea M de la XXL.

”Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen”, a declarat Oana Roman în urmă cu câteva luni.

”În noiembrie am dat startul acestor proceduri combinate cu o dietă pe care mi-am creat- o singură. Spre exemplu, pe mine mă frustrează foarte tare când știu că nu am voie să mănânc ceva. Am zis așa, am voie orice în cantități mici și mănânc acum orice în cantități mici”, a mai spus ea.

citește și...