FOTO / Oana Roman a pozat în lenjerie intimă după ce a slăbit. ”Mă ajută să mai ascund anumite imperfecțiuni”

05.10.2020, 09:24
FOTO / Oana Roman a pozat în lenjerie intimă după ce a slăbit. ”Mă ajută să mai ascund anumite imperfecțiuni”
FOTO / Oana Roman a pozat în lenjerie intimă după ce a slăbit. ”Mă ajută să mai ascund anumite imperfecțiuni”

Oana Roman a pozat în lenjerie. Vedeta a mărturisit că, deși a slăbit foarte mult în ultima perioadă de timp, poartă lenjerie modelatoare pentru a ascunde unele mici imperfecțiuni.

Oana Roman a reușit să slăbească foarte mult în ultima perioadă de timp.  Vedeta arată din ce în ce mai bine, iar de curând s-a pozat în lenjerie intimă. Aceasta a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare îmbrăcată într-un body modelator. Ea a explicat de ce poartă lenjerie modelatoare, deși a slăbit foarte mult.


”Deși am mai slăbit, încă port lenjerie modelatoare ce mă ajută să mai ascund anumite imperfecțiuni și să-mi strângă și zona abdomenului unde am suferit o intervenție majoră dupa ce am născut și am avut complicații în urma cezarianei”, le-a mărturisit Oana Roman celor care o urmăresc în mediul online.

Oana a ales să se pozeze așa pentru aș promova noua colecție de haine.

De asemenea, Oana Roman a pozat și în bustieră.

Internauții i-au transmis că prețurile produselor sunt cam mari, iar Oana Roman le-a oferit imediat explicații.

”Cererea și oferta o reglează piata. Am prețuri corecte și mult mai mici decât în alte locuri cu produse de aceeași calitate. Eu nu vând decât produse de calitate. Până la urma este alegerea fiecăruia ce și cât dorește să cheltuie și pentru ce tip de produse”, a spus vedeta.

Oana Roman are propria ei afacere cu haine

De curând, Oana Roman a anunțat că are propriul ei magazin online cu haine.

„După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag”, a declarat Oana Roman pentru click.ro.

 

citește și...