Oana Roman a câștigat procesul cu statul român. ”A durat aproape patru ani”

05.12.2020, 13:52
Oana Roman a câștigat procesul cu statul român. ”A durat aproape patru ani”
Oana Roman a câștigat procesul cu statul român. ”A durat aproape patru ani”

Oana Roman are motive de bucurie. Aceasta a câștigat un proces cu statul român, care s-a întins pe durata a patru ani.

Oana Roman a câștigat procesul pe care ea și familia sa l-a dus împotriva statului român. A reușit să obțină averea lăsată moșternire de mătușa ei, sora mamei sale, astfel că urmează ca toate bunurile să fie împărțite între ea, sora și mama ei.

„Am câștigat procesul despre contestarea testamentului. Am câștigat definitiv. Este o victorie importantă pentru noi. Noi câștigasem pe fond și este o sentință definitivă. Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, a explicat Oana Roman la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Oana Roman are propria afacere cu haine

Oana Roman este căsătorită de mulți ani cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela.

Vedeta s-a apucat recent de afaceri și are propriul său magazin de haine, care sunt comercializate online. Aceasta a mărturisit și de ce a decis să înceapă propria sa afacere.

„După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate”, explica Oana Roman pentru click.ro.

citește și...